2024. november 15. - Albert, Lipót napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
150 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szilvia, megkérdezem a kollégámat, aki a beszerzéssel foglalkozik, hogy nézzen utána. Amint választ kapok, azonnal megosztom itt a fórumon.
Köszi:)
Egy másik márka (master nails) webáruházában találtam csillámtetováláshoz ragasztót, meg sablont! Ismeritek? Ahhoz nem kell vmi speciális csillám? Csak mert konkrétan ahhoz azon az oldalon nem árulnak csillámot
Köszi a választ:) Már alíg várom hogy kipróbáljam nagyon kíváncsi vagyok rá.És ha hamarabb kiveszem ugyan úgy megkeményedik olyanra amilyenre kell?? A cicákat is abból csináltad..??:) Nah milyen az új munkahely?? Alakulgat a vendégkör?:) Csajok Ti használtok paraffingépet? Most szeretnék venni és nem tudom hogy van-e rá igény.Hozzám inkább idősebbek járnak,pedire,manira.
Igen, a cicákat is! Alakul a munka, nagyon is! Tegnap majdnem sírtam,h senki sem jön, ma meg már tele a naptáram!:) Nekem van paraffingépem, én imádom, de nem nagyon van igény rá, én úgy veszem észre, mert sokan nem is ismerik!:S
Mikor jön meg a selejt gél lakkból a jó szállítmány? gl32? Csak mert mennem kell anyagot venni és akkor azt kicseréltetném...
Szilvia, megkérdezem a kollégámat, aki a beszerzéssel foglalkozik, hogy nézzen utána. Amint választ kapok, azonnal megosztom itt a fórumon.
Én minden ékszeremet ebből készítem! Vedd ki kicsit hamarabb a sütőből, hogy ne zsugorodjon össze teljesen, akkor hullámos marad! Pár másodpercig még alakíthatsz is rajta a kezeddel
Köszi a választ:) Már alíg várom hogy kipróbáljam nagyon kíváncsi vagyok rá.És ha hamarabb kiveszem ugyan úgy megkeményedik olyanra amilyenre kell?? A cicákat is abból csináltad..??:) Nah milyen az új munkahely?? Alakulgat a vendégkör?:) Csajok Ti használtok paraffingépet? Most szeretnék venni és nem tudom hogy van-e rá igény.Hozzám inkább idősebbek járnak,pedire,manira.
Mikor jön meg a selejt gél lakkból a jó szállítmány? gl32? Csak mert mennem kell anyagot venni és akkor azt kicseréltetném...
Sziasztok csajok! Használ valaki zsugorkát itt? Ma sikerült vennem és kíváncsi lennék a tapasztalatokra hogy is kell használni pontosan,pl.mekkora méretet vágjak ki hogy ne legyen túl kicsi.Köszönöm.
El vagyo keseredve, mert nekem saját ötlet volt, de tegnap elkeseredve láttam, h már körmös szaküzletben is kapható! Azt hittem, én találtam ki!:D :( :S :D Egyébként szuper! Kivágod a formát, lyukaszthatod akkor is, vagy csiszológéppel utána, berakod a sütőbe, és összemegy! Szuper alap, én kicsit átmattítom reszelővel, és ha gyűrű lesz, porcival felragasztom a gyűrűalapot, és már díszítheted is! IMÁDOM!
Kipróbáltad?Ha ige,hogy sikerül? Azt nem értem hogy valamikor kis egyenesre megcsinálják de hogy csinálják azt amikor olyan gyűrt az egész ékszer.
Én minden ékszeremet ebből készítem! Vedd ki kicsit hamarabb a sütőből, hogy ne zsugorodjon össze teljesen, akkor hullámos marad! Pár másodpercig még alakíthatsz is rajta a kezeddel
Szia! kb. 4-szer, 3-szor kisebb lesz.
Kipróbáltad?Ha ige,hogy sikerül? Azt nem értem hogy valamikor kis egyenesre megcsinálják de hogy csinálják azt amikor olyan gyűrt az egész ékszer.
mi az a zsugorka????
Szia:) zsugorfólia, zsugorka A4 zsugorfólia, melyből medál, kulcstartó, ékszerek, pohárdíszek készíthetők. Nagyon szupi dolgokat lehet belőle csinálni.Azt mondták hogy egyszerűbb ebből megcsinálni az ékszerek alapját és még mondjuk tesznek rá zselét vagy porcit és kész.