2024. november 15. - Albert, Lipót napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.05.13 - 09:07
R. ERIKA
Válasz Balázsi Szilvia - 2011. május 12., csütörtök 19:44 üzenetére

Szia! tölteni nem lehet, csak újra csinálni,esetleg, hogy reszelsz a végéből és a tetejéből, aztán raksz rá egy fedő átlátszót! Én nem szoktam leoldani, úgyhogy a körömágy hosszabbítót rendes cover pink-el csinálom. Nem rossz technika, de nincsenek nagyon megőrülve a technikáért a vendégek. Inkább a francia gel lakk.

Köszönöm Szilvi sokat segitettél:)))

Kincses-Macovei Andrea - Válaszolok
2011.05.12 - 23:02
Kincses-Macovei Andrea - törölt felhasználó
Válasz Balázsi Szilvia - 2011. május 12., csütörtök 19:54 üzenetére

Esetleg a hozzá való átlátszó gél lakkal. Bár az keményebb mint a színes, szerintem csinálj egy próbakeverést és kend fel valakinek és nézd meg, hogy nem pattog e le.

koszi szilvi ki probalom :)

Csató Krisztina - Válaszolok
2011.05.12 - 20:04
Csató Krisztina          - törölt felhasználó
Válasz Balázsi Szilvia - 2011. május 12., csütörtök 19:53 üzenetére

Szia! Szerintem ami reális az 2400-tól 2900-ig megy. Igazából attól függ mennyiért csinálod a műkörmöt és azt mennyi idő alatt. Nem éri meg bevezetni, ha azon kevesebbet keresel összességében de ugyanannyi időt eltöltesz vele. Szóval kb. 2 gél lakkozást lehet megcsinálni egy műköröm töltés, építés alatt, vagyis műköröm ár osztva 2-vel:)

köszönöm:)

2011.05.12 - 19:54
Balázsi Szilvia
Válasz Kincses-Macovei Andrea - 2011. május 12., csütörtök 19:03 üzenetére

sziasztok lenne egy kedesem a gel Lacot azt lehet higitani valamivel?Mert a heten vettem egy 12szamu rozsaszines szint es nagyon vastag nem szeretem nem lehet vele dolgozni,mertha lehet higitni akkor nem cserelem ki de ha nem akkor vissza kuldom,Elore ia koszi a valaszokat.

Esetleg a hozzá való átlátszó gél lakkal. Bár az keményebb mint a színes, szerintem csinálj egy próbakeverést és kend fel valakinek és nézd meg, hogy nem pattog e le.

2011.05.12 - 19:53
Balázsi Szilvia
Válasz Csató Krisztina - 2011. május 12., csütörtök 19:26 üzenetére

Sziasztok! Most szeretném bevezetni a gél lakkozást a szalonba, de nem tudom mennyiért éri meg a vendégnek és nekem. Ha tud nekem valaki segíteni ez ügyben, akkor nagyon hálás lennék. Köszönöm

Szia! Szerintem ami reális az 2400-tól 2900-ig megy. Igazából attól függ mennyiért csinálod a műkörmöt és azt mennyi idő alatt. Nem éri meg bevezetni, ha azon kevesebbet keresel összességében de ugyanannyi időt eltöltesz vele. Szóval kb. 2 gél lakkozást lehet megcsinálni egy műköröm töltés, építés alatt, vagyis műköröm ár osztva 2-vel:)

2011.05.12 - 19:44
Balázsi Szilvia
Válasz R. ERIKA - 2011. május 7., szombat 20:31 üzenetére

Szilvi lenne még egy kérdésem a mani-tipel kapcsolatosan .Lehet e tölteni és a hozzá való körömágyhosszabbitót lehet e mással is késziteni??????

Szia! tölteni nem lehet, csak újra csinálni,esetleg, hogy reszelsz a végéből és a tetejéből, aztán raksz rá egy fedő átlátszót! Én nem szoktam leoldani, úgyhogy a körömágy hosszabbítót rendes cover pink-el csinálom. Nem rossz technika, de nincsenek nagyon megőrülve a technikáért a vendégek. Inkább a francia gel lakk.

Csató Krisztina - Válaszolok
2011.05.12 - 19:26
Csató Krisztina          - törölt felhasználó

Sziasztok! Most szeretném bevezetni a gél lakkozást a szalonba, de nem tudom mennyiért éri meg a vendégnek és nekem. Ha tud nekem valaki segíteni ez ügyben, akkor nagyon hálás lennék. Köszönöm

Kincses-Macovei Andrea - Válaszolok
2011.05.12 - 19:03
Kincses-Macovei Andrea - törölt felhasználó

sziasztok lenne egy kedesem a gel Lacot azt lehet higitani valamivel?Mert a heten vettem egy 12szamu rozsaszines szint es nagyon vastag nem szeretem nem lehet vele dolgozni,mertha lehet higitni akkor nem cserelem ki de ha nem akkor vissza kuldom,Elore ia koszi a valaszokat.

2011.05.11 - 18:04
Balázsi Szilvia
Válasz Balázsi Szilvia - 2011. május 11., szerda 18:03 üzenetére

Sziasztok! Az az én kérdésem a gél lakkozóktól, hogy ti tapasztaltatok e már olyat, hogy ha a francia színekre ráhúzzátok az átlátszó fedő réteget akkor egy kicsit elveszi a színét(sárgás lesz), vagy , hogy ha több UV fény éri akkor picit besárgul? Egyik vendégemnél most jöttünk rá, hogy miért sárgul a körme mindig...

Ja és akkor is ha több rétegben megy rá az átlátszó.

2011.05.11 - 18:03
Balázsi Szilvia

Sziasztok! Az az én kérdésem a gél lakkozóktól, hogy ti tapasztaltatok e már olyat, hogy ha a francia színekre ráhúzzátok az átlátszó fedő réteget akkor egy kicsit elveszi a színét(sárgás lesz), vagy , hogy ha több UV fény éri akkor picit besárgul? Egyik vendégemnél most jöttünk rá, hogy miért sárgul a körme mindig...

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár