2024. november 15. - Albert, Lipót napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.05.11 - 09:56
Crystal Nails
Válasz Juhász Julianna - 2011. május 11., szerda 08:32 üzenetére

sziasztok! valaki használta már a C ív hajlitó rudakat??? nekem van C ív hajlitó csipeszem, de elgondolkoztatott az, hogy a C ív hajlitó rudat hogy lehet használni???????? valaki megtudja nekem irni?? köszönöm

Julianna, a hajlító rudakat porcelán köröm esetében a köröm szabad széle alá kell helyezni, majd ehhez hajlítani a körmöket. Elsősorban versenykörmökhöz használatos, mivel ezzel sokkal nagyobb mértékben lehet hajlítani, mint csipesszel.

2011.05.11 - 09:55
Crystal Nails
Válasz Kovács Jessica - 2011. május 11., szerda 05:14 üzenetére

A nap igazából nem süti, mert a szalonunk egy bukoban van, tehát terszként funcionál a fölöttünk lévő ház, de azért szórt fény bjut a szalonba. Ha ez sem érheti, mi értelme a csodás zselés üvegeknek? Ha nem mutogathatom csak a fiok aljában roskad nincs értelme a szépségének...

Jessica, a tégelyek fényvédő burkolattal vannak ellátva. Ha szórt fény éri őket rövid ideig bontatlan állapotban, attól még nem lesz bajuk. De mivel a szalonban nem bontatlanul állnak a tégelyeink, hanem nyitogatjuk őket, esetleg nem teljesen pontosan illeszkedve kerül vissza a tetejük, illletve munka közben nyitva vannak, így a szórt fényben is kötnek az anyagok, mivel a szórt fény is tartalmaz UV sugarakat.

2011.05.11 - 08:32
Juhász Julianna

sziasztok! valaki használta már a C ív hajlitó rudakat??? nekem van C ív hajlitó csipeszem, de elgondolkoztatott az, hogy a C ív hajlitó rudat hogy lehet használni???????? valaki megtudja nekem irni?? köszönöm

2011.05.11 - 05:14
Kovács Jessica
Válasz Crystal Nails - 2011. május 10., kedd 12:16 üzenetére

Orsolyának igaza van. Sem szűrt fény, sem az nem tesz jót a tégelyeknek és a bennük lévő anyagnak, ha telibe süti őket a nap.

A nap igazából nem süti, mert a szalonunk egy bukoban van, tehát terszként funcionál a fölöttünk lévő ház, de azért szórt fény bjut a szalonba. Ha ez sem érheti, mi értelme a csodás zselés üvegeknek? Ha nem mutogathatom csak a fiok aljában roskad nincs értelme a szépségének...

2011.05.10 - 14:39
Tóth Beáta

SIKER SZTORI 2!: Kb másfél éve minden követ megmozgattam azért, hogy a fluoreszkáló porcelánt és zselét megszerezzem, amit 2 éve nem is forgalmaznak! Egy délelőtt turkáltam a cuccaim közt, és találtam egy tégely porcelán port, amiről kiderült, hogy a keresett fluoreszkáló porci! Fájt a szívem a zseléért is, de hiába! Nagyjából két perccel ezelőtt rendet raktam a színes zselék közt, mikor ráakadtam egy tégelyre, amit szintén Szandi barátnőmtől kaptam még a kezdet kezdetén, meg se néztem a számát! Csak most... végig ott volt a fiókomban a fluoreszkáló zselé is!:D Köszönet Tischler kisasszonynak!:) Millió puszi Neki!:D

2011.05.10 - 12:16
Crystal Nails
Válasz Kovács Jessica - 2011. május 9., hétfő 18:13 üzenetére

Sziasztok! Szerintetek tönre mennek a zseléim ha az üvegüket gondosan zárva polcon tárolom, de az utcáról a fény illetve nyáron a nap rásüt?

Orsolyának igaza van. Sem szűrt fény, sem az nem tesz jót a tégelyeknek és a bennük lévő anyagnak, ha telibe süti őket a nap.

Rétfalvi Orsolya - Válaszolok
2011.05.10 - 07:26
Rétfalvi Orsolya - törölt felhasználó
Válasz Kovács Jessica - 2011. május 9., hétfő 18:13 üzenetére

Sziasztok! Szerintetek tönre mennek a zseléim ha az üvegüket gondosan zárva polcon tárolom, de az utcáról a fény illetve nyáron a nap rásüt?

Szia! A tanfolyamon külön felhívták a figyelmünket arra, hogy a zselét sem nyitott, sem zárt állapotban nem érheti napfény, mert besűrűsödik, tönkremehet. Ha a színes zseléket szeretnéd "reklámozni", inkább készíts velük tárcsákat (margarétákat) és az anyagot tárold árnyékos helyen vagy fiókban - szerintem.

2011.05.09 - 18:13
Kovács Jessica

2011.05.09 - 06:54
Crystal Nails
Válasz R. ERIKA - 2011. május 7., szombat 20:31 üzenetére

Szilvi lenne még egy kérdésem a mani-tipel kapcsolatosan .Lehet e tölteni és a hozzá való körömágyhosszabbitót lehet e mással is késziteni??????

Erika, a mani tipet nem csak a cover mani gel-lel haználhatod, bár ebben az esetben lesz leoldható. Amennyiben ez számodra nem fontos, használhatod nyugodtan a hagyományos körömágy hosszabbítókkal is, amiket műkörömnél. Így viszont nem lesz leoldható.

2011.05.08 - 17:52
Bukor Csilla
Válasz Molnár Zsuzsa - 2011. május 8., vasárnap 14:40 üzenetére

Igen,a&zokból is, nemcsak díszítésre jó! :-)

köszönöm a segítséget :)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár