2024. november 15. - Albert, Lipót napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
970 ,-Ft
48.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
szia!természetesen csinálhatsz a dekorból is teli egyszínű körmöt!de akkor erre a célra neked jobb lenne a Top Shine Color ezzel megspórolod a fényzselét és kész a színed is! a megépített körmöt bufferold át és úgy kenheted rá, köttesd és kész is! ez a katalógusban is benne van!
köszönöm a segítséget :)
Köszönöm, szépen a segítséget, remélem menni fog:) Már csak arra szeretnék akkor választ, hogy a "dekor" néven futó színes zselékből is lehet egyszínű (teli színű) körmöt készíteni, vagy az csak díszítésre ajánlott? Mi a tapasztalat? :)
szia!természetesen csinálhatsz a dekorból is teli egyszínű körmöt!de akkor erre a célra neked jobb lenne a Top Shine Color ezzel megspórolod a fényzselét és kész a színed is! a megépített körmöt bufferold át és úgy kenheted rá, köttesd és kész is! ez a katalógusban is benne van!
Köszönöm, szépen a segítséget, remélem menni fog:) Már csak arra szeretnék akkor választ, hogy a "dekor" néven futó színes zselékből is lehet egyszínű (teli színű) körmöt készíteni, vagy az csak díszítésre ajánlott? Mi a tapasztalat? :)
Igen,a&zokból is, nemcsak díszítésre jó! :-)
Szia! Minden tip-box versenynek meg van a saját szabályzata,azt kell áttanulmányozni!Van amikor kikötik,hogy milyen anyagokat használhatsz.
Köszönöm:)
Szia! Ha a vendéged egyszínű színes zselés (azaz teli színű) körmöket kér, akkor először építsd meg az egész körmét (vagy végezd el a töltést) rendesen, de csak clearből (alapréteg, C-ív, fedőréteg). Ezt fixáld le, reszeld, igazíts rajta, ha szükséges és bufferral érdesítsd meg a felületét. Erre jöhet két nagyon vékony rétegben a színes zselé, majd fixálás után a fényzselé (vagy ha mintát is kér rá, akkor szintén bufferral mattítás, díszítés, majd fény). Jó munkát:)
Sziasztok!Kezdő műkörmös vagyok,eddig csak francia körmöket készítettem, most viszont egy vendégem, egyszínű színes zselés körmöt fog kérni.A kérdésem az, hogy melyek a színes zselés köröm készítésének lépései? És hogy a "dekor" néven futó színes zselékből is lehet egyszínű körmöt készíteni, vagy az csak díszítésre ajánlott?
Szia! Ha a vendéged egyszínű színes zselés (azaz teli színű) körmöket kér, akkor először építsd meg az egész körmét (vagy végezd el a töltést) rendesen, de csak clearből (alapréteg, C-ív, fedőréteg). Ezt fixáld le, reszeld, igazíts rajta, ha szükséges és bufferral érdesítsd meg a felületét. Erre jöhet két nagyon vékony rétegben a színes zselé, majd fixálás után a fényzselé (vagy ha mintát is kér rá, akkor szintén bufferral mattítás, díszítés, majd fény). Jó munkát:)
Sziasztok! A TIP-BOX-nak vannak fontos szabályai? Már a tip-eken kívül! Úgy értem, hogy milyen anyagokat szabad használni a figurákhoz, díszítéshez, festéshez, stb. És áruljátok el, hogy készítitek a porcelán figurákat? Az alaptól építitek fel, és mindig hozzátesztek egy gombócnyit, vagy egy hatalmas gombócból készül? Köszönöm, puszi
Szia! Minden tip-box versenynek meg van a saját szabályzata,azt kell áttanulmányozni!Van amikor kikötik,hogy milyen anyagokat használhatsz.
Sziasztok! Azt tapasztaltam hogy amióta körmözök besárgul a kézfejem egyes pontjai és a jobb kezemen épp nincs műköröm és azon a körmök.. erről acetonnal lejön a sárga szín! A bőrömről még nem próbáltam! Tapasztalta még valaki más? Tud nekem segíteni valaki megfejteni mitől lehet? esetleg valamelyik anyagtól, liquid , cleanser... Előre is köszönöm! Csodaszép napot mindenkinek!
Szia! De, mert hiányzik a körömágy hosszabbítás. Érdemes úgy ragasztani, hogy egy kicsit lelógjon a fehér tip a körömről és utána reszelni belőle,így vékonyabb fehéret tudsz elkészíteni. Ezzel tudsz egy kicsit "csalni".:)
Szilvi lenne még egy kérdésem a mani-tipel kapcsolatosan .Lehet e tölteni és a hozzá való körömágyhosszabbitót lehet e mással is késziteni??????
Szia! De, mert hiányzik a körömágy hosszabbítás. Érdemes úgy ragasztani, hogy egy kicsit lelógjon a fehér tip a körömről és utána reszelni belőle,így vékonyabb fehéret tudsz elkészíteni. Ezzel tudsz egy kicsit "csalni".:)
Köszönöm Szilvi a választ ,nem tudom eldönteni.Vegyek-e !!!!