2024. december 24. - Ádám, Éva, Adél napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.05.07 - 14:10
Tóth Beáta

Sziasztok! A TIP-BOX-nak vannak fontos szabályai? Már a tip-eken kívül! Úgy értem, hogy milyen anyagokat szabad használni a figurákhoz, díszítéshez, festéshez, stb. És áruljátok el, hogy készítitek a porcelán figurákat? Az alaptól építitek fel, és mindig hozzátesztek egy gombócnyit, vagy egy hatalmas gombócból készül? Köszönöm, puszi

2011.05.07 - 09:58
Bukor Csilla

Sziasztok!Kezdő műkörmös vagyok,eddig csak francia körmöket készítettem, most viszont egy vendégem, egyszínű színes zselés körmöt fog kérni.A kérdésem az, hogy melyek a színes zselés köröm készítésének lépései? És hogy a "dekor" néven futó színes zselékből is lehet egyszínű körmöt készíteni, vagy az csak díszítésre ajánlott?

2011.05.07 - 08:21
Balázsi Szilvia
Válasz R. ERIKA - 2011. május 6., péntek 20:44 üzenetére

Kérlek segítsetek !!Szeretném kipróbálni a manikür tipet de véleményem szerint csak azoknak a vendégeknek szép akiknek egyébként is nagy a körömágyuk .Ha nagyon pici nem lessz töpszli az összhatás???

Szia! De, mert hiányzik a körömágy hosszabbítás. Érdemes úgy ragasztani, hogy egy kicsit lelógjon a fehér tip a körömről és utána reszelni belőle,így vékonyabb fehéret tudsz elkészíteni. Ezzel tudsz egy kicsit "csalni".:)

2011.05.06 - 20:44
R. ERIKA

Kérlek segítsetek !!Szeretném kipróbálni a manikür tipet de véleményem szerint csak azoknak a vendégeknek szép akiknek egyébként is nagy a körömágyuk .Ha nagyon pici nem lessz töpszli az összhatás???

2011.05.06 - 10:33
Tóth Beáta

Örülök, hogy segíthettem!:)

2011.05.06 - 09:42
Crystal Nails
Válasz Lőrincz-Turcsoki Andrea - 2011. május 5., csütörtök 06:49 üzenetére

Sziasztok! Valaki használja a nagy kugli karbid fejet töltésnél? Mi a tapasztalat? Illetve egy másik kérdés...ha Gel-Lac-kozni akarok saját körmöt, de mondjuk 10ből 9 körme szép a vendégnek, de egy be van törve,szakadva.. akkor porcelánnal egy vékony réteget felvihetek erősítésnek,hogy ne szakadjon tovább és esetleg szabadszélt (persze rövidet) készíthetek? (zseléből tudom,hogy nem tartja meg...) Köszi csajok!!!

Szia Andrea! Véleményem szerint építsd meg nyugodtan porcelánnal, mivel a Gel-Lac egy rugalmas, leoldható anyag, mehet a porcelánra is.

2011.05.06 - 09:36
Crystal Nails
Válasz EDO - 2011. május 1., vasárnap 07:16 üzenetére

Sziasztok! Az lenne a kérdésem a porcelán hajlításával kapcsolatban.hogy amikor felrakom a körömágy hosszabbítót gyors rakjam fel a franciavéget és úgy hajlítsam vagy külön- kölön , mert nekem annyira gyorsan megköt a hosszabbító,hogy utána már nem bírom hajlítani :(

Edit, az alapréteget kell elsősorban meghajlítani, azon múlik minden. Zselé technikai továbbképzésen meg tudod tanulni, hogy melyik zselét pontosan mikor kell és hogyan hajlítani.

2011.05.06 - 04:58
Szoboszlai Anita
Válasz Huszár Jutka - 2011. május 5., csütörtök 21:50 üzenetére

Szia! Ugyan nem tőlem kérdezted, de én az Extreme Clear zselét ajánlom szeretettel:) Nekem könnyű vele dolgozni, mert én a sűrűbb anyagokhoz vagyok szokva. Jól építhető vele az alap, illetve a C-ív is; akár rövid, akár hosszú körmök vagy extrém formák is; én saját körmök erősítésére is használom. Nekem bevált mindenhez. Jó munkát:)

SZIA JUTKA KÖSZÖNÖM A JÓ TANÁCSOKAT!KIPRÓBÁLOM! :) NEKED IS TOVÁBBI SIKERES MUNKÁT KÍVÁNOK! SZÉP NAPOT MINDENKINEK!

2011.05.05 - 21:50
Huszár Jutka
Válasz Szoboszlai Anita - 2011. május 5., csütörtök 18:22 üzenetére

SZIA BEA! ÉN IS AZ XTRAME ÉS A TITÁNIUM KÖZT ŐRLŐDÖM,TITÁNIUMOM VOLT DE MOST AKKOR KIPRÓBÁLNÁM AZ XTEMET!C-ÍVHEZ MILYEN? KÖSZI A JÓ TANÁCSOKAT! :)

Szia! Ugyan nem tőlem kérdezted, de én az Extreme Clear zselét ajánlom szeretettel:) Nekem könnyű vele dolgozni, mert én a sűrűbb anyagokhoz vagyok szokva. Jól építhető vele az alap, illetve a C-ív is; akár rövid, akár hosszú körmök vagy extrém formák is; én saját körmök erősítésére is használom. Nekem bevált mindenhez. Jó munkát:)

Kincses-Macovei Andrea - Válaszolok
2011.05.05 - 20:49
Kincses-Macovei Andrea - törölt felhasználó
Válasz Tóth Beáta - 2011. május 5., csütörtök 16:23 üzenetére

Én nagyon szeretek építeni a titániummal, de nekem sajnos csúnyán megsárgul! Az extreme clear-el nagyon szép formájú körmöket készíthetsz, nem lesz lapos és nem csúszik el, viszont éget! kérdd a vendéget, h óvatosan, először csak a lámpa fényébe tegye a kezét, ha van ventilátorod, azt is bekapcsolhatod! nekem egyenlőre az ideális párosítás, h titániummal építek és extreme clearrel töltöm fel! Ja, és az extreme cleart nagyon könnyen lehet reszelni, én azt ajánlom,h próbáld ki! Ha nagyon sűrű, tedd kicsit a radiátorra, vagy én néha az ölembe teszem,h picit átmelegedjen! jó munkát, puszi

Koszi a valaszod Beata na hat lehet hogy kifogom probalni mert mar unom a titaniumot kicsit de amugy nagyon jonak tartom csak valami mast akarnek kiprobalni< na es mit teszel az extreme clear vegere milyen zselet?top shinet vagy csak fixalod?

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár