2024. november 14. - Aliz, Vanda, Huba, Klementina napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.05.05 - 18:22
Szoboszlai Anita
Válasz Tóth Beáta - 2011. május 5., csütörtök 16:23 üzenetére

Én nagyon szeretek építeni a titániummal, de nekem sajnos csúnyán megsárgul! Az extreme clear-el nagyon szép formájú körmöket készíthetsz, nem lesz lapos és nem csúszik el, viszont éget! kérdd a vendéget, h óvatosan, először csak a lámpa fényébe tegye a kezét, ha van ventilátorod, azt is bekapcsolhatod! nekem egyenlőre az ideális párosítás, h titániummal építek és extreme clearrel töltöm fel! Ja, és az extreme cleart nagyon könnyen lehet reszelni, én azt ajánlom,h próbáld ki! Ha nagyon sűrű, tedd kicsit a radiátorra, vagy én néha az ölembe teszem,h picit átmelegedjen! jó munkát, puszi

SZIA BEA! ÉN IS AZ XTRAME ÉS A TITÁNIUM KÖZT ŐRLŐDÖM,TITÁNIUMOM VOLT DE MOST AKKOR KIPRÓBÁLNÁM AZ XTEMET!C-ÍVHEZ MILYEN? KÖSZI A JÓ TANÁCSOKAT! :)

2011.05.05 - 16:24
Tóth Beáta

Területi képviselőtől rendeltetek már? Mi a módja? Ha nincs még vállalkozóim, akkor is rendelhetek? és ingyenes? köszi a választ:)

2011.05.05 - 16:23
Tóth Beáta
Válasz Kincses-Macovei Andrea - 2011. május 4., szerda 22:34 üzenetére

Eddig titanium zselevel dolgoztam de ki szeretnek probalni valami mas fajtat is, mit ajaltok csajok?

Én nagyon szeretek építeni a titániummal, de nekem sajnos csúnyán megsárgul! Az extreme clear-el nagyon szép formájú körmöket készíthetsz, nem lesz lapos és nem csúszik el, viszont éget! kérdd a vendéget, h óvatosan, először csak a lámpa fényébe tegye a kezét, ha van ventilátorod, azt is bekapcsolhatod! nekem egyenlőre az ideális párosítás, h titániummal építek és extreme clearrel töltöm fel! Ja, és az extreme cleart nagyon könnyen lehet reszelni, én azt ajánlom,h próbáld ki! Ha nagyon sűrű, tedd kicsit a radiátorra, vagy én néha az ölembe teszem,h picit átmelegedjen! jó munkát, puszi

2011.05.05 - 16:18
Tóth Beáta
Válasz Kincses-Macovei Andrea - 2011. május 4., szerda 22:31 üzenetére

ki akarod probalni Mari?ha igen akkor majd ird meg h milyen, jo?

Én nem próbáltam még, de csak rosszat hallottam róla! Nem is lehet pontosan felhelyezni, és állítólag a melegtől egy idő után eldeformálódik! A papírt különben is olyan formára igazítod, ahogy akarod!:)

2011.05.05 - 11:49
Fodor Mari
Válasz Kincses-Macovei Andrea - 2011. május 4., szerda 22:31 üzenetére

Gondolkoztam rajta ,hogy kiprobaljam,de velemenyek szerint maradok a papir sablonnal,egyelore.:)

2011.05.05 - 11:45
Fodor Mari
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. május 4., szerda 21:12 üzenetére

Szia....szerintem nem jó...nem vághatod hozza a vendég körméhez , az extrám körmök kizárva és minden vendég után fertőtleníteni kell.. csak a macera van vele.... :)

Koszonom a velemenyt

Németh-Csatlós Orsi - Válaszolok
2011.05.05 - 10:21
Németh-Csatlós Orsi - törölt felhasználó

Sziasztok Csajok! Én érdeklődnék hogy jön-e valaki a körömtáborba az 1es szintűbe! Ez lesz az első táborom nagyon izgulok! Várom a válaszokat! Szép napot! Sziasztok

Lőrincz-Turcsoki Andrea - Válaszolok
2011.05.05 - 06:49
Lőrincz-Turcsoki Andrea - törölt felhasználó

Sziasztok! Valaki használja a nagy kugli karbid fejet töltésnél? Mi a tapasztalat? Illetve egy másik kérdés...ha Gel-Lac-kozni akarok saját körmöt, de mondjuk 10ből 9 körme szép a vendégnek, de egy be van törve,szakadva.. akkor porcelánnal egy vékony réteget felvihetek erősítésnek,hogy ne szakadjon tovább és esetleg szabadszélt (persze rövidet) készíthetek? (zseléből tudom,hogy nem tartja meg...) Köszi csajok!!!

Kincses-Macovei Andrea - Válaszolok
2011.05.04 - 22:34
Kincses-Macovei Andrea - törölt felhasználó

Eddig titanium zselevel dolgoztam de ki szeretnek probalni valami mas fajtat is, mit ajaltok csajok?

Kincses-Macovei Andrea - Válaszolok
2011.05.04 - 22:31
Kincses-Macovei Andrea - törölt felhasználó
Válasz Fodor Mari - 2011. május 4., szerda 19:34 üzenetére

Sziasztok!mi a velemenyetek a teflon sablon hosszabitorol?

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár