2024. november 14. - Aliz, Vanda, Huba, Klementina napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
5.300 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Én nagyon szeretek építeni a titániummal, de nekem sajnos csúnyán megsárgul! Az extreme clear-el nagyon szép formájú körmöket készíthetsz, nem lesz lapos és nem csúszik el, viszont éget! kérdd a vendéget, h óvatosan, először csak a lámpa fényébe tegye a kezét, ha van ventilátorod, azt is bekapcsolhatod! nekem egyenlőre az ideális párosítás, h titániummal építek és extreme clearrel töltöm fel! Ja, és az extreme cleart nagyon könnyen lehet reszelni, én azt ajánlom,h próbáld ki! Ha nagyon sűrű, tedd kicsit a radiátorra, vagy én néha az ölembe teszem,h picit átmelegedjen! jó munkát, puszi
SZIA BEA! ÉN IS AZ XTRAME ÉS A TITÁNIUM KÖZT ŐRLŐDÖM,TITÁNIUMOM VOLT DE MOST AKKOR KIPRÓBÁLNÁM AZ XTEMET!C-ÍVHEZ MILYEN? KÖSZI A JÓ TANÁCSOKAT! :)
Területi képviselőtől rendeltetek már? Mi a módja? Ha nincs még vállalkozóim, akkor is rendelhetek? és ingyenes? köszi a választ:)
Eddig titanium zselevel dolgoztam de ki szeretnek probalni valami mas fajtat is, mit ajaltok csajok?
Én nagyon szeretek építeni a titániummal, de nekem sajnos csúnyán megsárgul! Az extreme clear-el nagyon szép formájú körmöket készíthetsz, nem lesz lapos és nem csúszik el, viszont éget! kérdd a vendéget, h óvatosan, először csak a lámpa fényébe tegye a kezét, ha van ventilátorod, azt is bekapcsolhatod! nekem egyenlőre az ideális párosítás, h titániummal építek és extreme clearrel töltöm fel! Ja, és az extreme cleart nagyon könnyen lehet reszelni, én azt ajánlom,h próbáld ki! Ha nagyon sűrű, tedd kicsit a radiátorra, vagy én néha az ölembe teszem,h picit átmelegedjen! jó munkát, puszi
ki akarod probalni Mari?ha igen akkor majd ird meg h milyen, jo?
Én nem próbáltam még, de csak rosszat hallottam róla! Nem is lehet pontosan felhelyezni, és állítólag a melegtől egy idő után eldeformálódik! A papírt különben is olyan formára igazítod, ahogy akarod!:)
Gondolkoztam rajta ,hogy kiprobaljam,de velemenyek szerint maradok a papir sablonnal,egyelore.:)
Szia....szerintem nem jó...nem vághatod hozza a vendég körméhez , az extrám körmök kizárva és minden vendég után fertőtleníteni kell.. csak a macera van vele.... :)
Koszonom a velemenyt
Sziasztok Csajok! Én érdeklődnék hogy jön-e valaki a körömtáborba az 1es szintűbe! Ez lesz az első táborom nagyon izgulok! Várom a válaszokat! Szép napot! Sziasztok
Sziasztok! Valaki használja a nagy kugli karbid fejet töltésnél? Mi a tapasztalat? Illetve egy másik kérdés...ha Gel-Lac-kozni akarok saját körmöt, de mondjuk 10ből 9 körme szép a vendégnek, de egy be van törve,szakadva.. akkor porcelánnal egy vékony réteget felvihetek erősítésnek,hogy ne szakadjon tovább és esetleg szabadszélt (persze rövidet) készíthetek? (zseléből tudom,hogy nem tartja meg...) Köszi csajok!!!
Eddig titanium zselevel dolgoztam de ki szeretnek probalni valami mas fajtat is, mit ajaltok csajok?
Sziasztok!mi a velemenyetek a teflon sablon hosszabitorol?