2024. december 24. - Ádám, Éva, Adél napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
1.980 ,-Ft
1.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia....szerintem nem jó...nem vághatod hozza a vendég körméhez , az extrám körmök kizárva és minden vendég után fertőtleníteni kell.. csak a macera van vele.... :)
En is gondoltam ra h kiprobalom de nem tudom azert 1 kicsit tartok tolle vagy nemtudom,lehet maj diprobalom en is
*extrém
Sziasztok!mi a velemenyetek a teflon sablon hosszabitorol?
Szia....szerintem nem jó...nem vághatod hozza a vendég körméhez , az extrám körmök kizárva és minden vendég után fertőtleníteni kell.. csak a macera van vele.... :)
Sziasztok!mi a velemenyetek a teflon sablon hosszabitorol?
Sziasztok! Ha margarétára kikenem a színes zseléimet bemutatónak, nem fog lepattogni róla? Hiszen nem matt a felület.
Szerintem mindenképp mattítsd fel kicsit bufferral, az a legbiztosabb :D én mindig felmattítom :D
Sziasztok! Ha margarétára kikenem a színes zseléimet bemutatónak, nem fog lepattogni róla? Hiszen nem matt a felület.
Szia! Én megszoktam mattítani egy kicsit bufferrel, de olyan is van amelyiket nem mattítottam meg és nekem egyikről sem pattogott le!
Szia.Lehet hogy akkor tényleg nem kezdek bele itthon..:) Csak az a baj, hogy hiába írok mindenhova itt vidéken nem nagyon keresnek.:S
Szia, jónak jó, de azt nem tudod leoldani
Okés! az nem baj,tudom h nem tudom leoldani,de nem is akarom, saját részre csinálnám!! Köszönöm!
Sziasztok! Ha mani tip-et teszek akkor az úgy is jó, hogy teszek rá 1 réteg Builder II-est alapnak aztán körömágyhosszabbító zselét és arra pedig Easy Off Cleart??
Szia, jónak jó, de azt nem tudod leoldani