2024. november 14. - Aliz, Vanda, Huba, Klementina napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.05.03 - 16:26
Tóth Beáta
Válasz Péter Niki - 2011. május 3., kedd 13:30 üzenetére

Szia! Köszönöm a válaszodat, közben már én is vettem és tényleg nagyon szép,de igen, inkább fehérhez!

Örülök, hogy segíthettem!:)

2011.05.03 - 13:33
Péter Niki

Sziasztok! Ha mani tip-et teszek akkor az úgy is jó, hogy teszek rá 1 réteg Builder II-est alapnak aztán körömágyhosszabbító zselét és arra pedig Easy Off Cleart??

2011.05.03 - 13:31
Péter Niki
Válasz Kovács Jessica - 2011. április 15., péntek 13:10 üzenetére

Szia! Nekem porcelánból van diamond körömágyhosszabbító, de nekem, meg a vendégeimnek sem tetszik, mivel nem azonosul a körömágy színével. Szerintem inkább extrémebb vendégek kérik, de ebből van a legkevesebb. Nekem a sima a favorit.

Köszönöm!!

2011.05.03 - 13:30
Péter Niki
Válasz Tóth Beáta - 2011. április 16., szombat 16:00 üzenetére

Szia! Én véletlenül vettem egyszer csillámos körömágyhosszabbító zselét, és nagyon haragudtam érte, de már nem bánom, mert nagyon szép a csillogása! Olyan színes v fehér zselékhez használom, amik nem csillognak, így jobban érvényesül a fénye! A lenövés sem annyira feltűnő, én azt szoktam tanácsolni, hogy ha vkit zavar, kenj át ugyanolyan csillámos átlátszó lakkal!

Szia! Köszönöm a válaszodat, közben már én is vettem és tényleg nagyon szép,de igen, inkább fehérhez!

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2011.05.02 - 19:38
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó
Válasz Győri Eliza - 2011. május 2., hétfő 17:41 üzenetére

Sziasztok! Ha itthon akarok csinálni magamnak körmöt akkor milyen zselé kell hozzá, ami olyan hogy lámpa nem kell? És még miket kellene vennem? Szeretném kipróbálni. csak saját célra..D:

Szia nincs olyan zselé amihez nem kell lámpa.... amihez nem kell lámpa az a porcelán...de ha ennyire kezdő vagy akkor nem ajánlom se a porcleánt sem a zselét... rengeteget árthatsz magadnak a megfelelő szakmai tudás nélkül!!! Inkább jelentkezz modellnek és akkor ingyen kaphatsz szép körmöket :))

Győri Eliza - Válaszolok
2011.05.02 - 17:41
Győri Eliza - vendég

Sziasztok! Ha itthon akarok csinálni magamnak körmöt akkor milyen zselé kell hozzá, ami olyan hogy lámpa nem kell? És még miket kellene vennem? Szeretném kipróbálni. csak saját célra..D:

Szabó Nikoletta - Válaszolok
2011.05.02 - 11:04
Szabó Nikoletta - törölt felhasználó

Gumizselét és a manikűr tip-et lehet együtt használni?

Szabó Nikoletta - Válaszolok
2011.05.02 - 06:24
Szabó Nikoletta - törölt felhasználó

Értem, köszi szépen a válaszokat :)

2011.05.01 - 19:45
Huszár Jutka
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. május 1., vasárnap 10:22 üzenetére

Sziasztok...van vki aki szokott gyakorló ujjon gyakorolni? Az lenne a kérdésem h , ti letudjatok úgy pattintani róla a kész körmöt, h az egyben maradjon? Nekem sosem sikerül :(((

Szia! Én is hasonlóan csinálom, mint ahogy a többiek írták:) Egy kis körömolajat teszek rá. A körömágyi résznél és a körömsarkaknál egy kicsit többet kihagyok, mintha vendégnek építenék körmöt. Aztán a végén óvatosan billegetve minden irányból szépen lejön.

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2011.05.01 - 14:31
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó

sziasztok...köszönöm az ötleteket :)) És Niki...én is úgy tanultam mint ahogy Éva írta ...porcira mehet a zselé de fordítva nem...

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár