2024. november 14. - Aliz, Vanda, Huba, Klementina napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! Köszönöm a válaszodat, közben már én is vettem és tényleg nagyon szép,de igen, inkább fehérhez!
Örülök, hogy segíthettem!:)
Sziasztok! Ha mani tip-et teszek akkor az úgy is jó, hogy teszek rá 1 réteg Builder II-est alapnak aztán körömágyhosszabbító zselét és arra pedig Easy Off Cleart??
Szia! Nekem porcelánból van diamond körömágyhosszabbító, de nekem, meg a vendégeimnek sem tetszik, mivel nem azonosul a körömágy színével. Szerintem inkább extrémebb vendégek kérik, de ebből van a legkevesebb. Nekem a sima a favorit.
Köszönöm!!
Szia! Én véletlenül vettem egyszer csillámos körömágyhosszabbító zselét, és nagyon haragudtam érte, de már nem bánom, mert nagyon szép a csillogása! Olyan színes v fehér zselékhez használom, amik nem csillognak, így jobban érvényesül a fénye! A lenövés sem annyira feltűnő, én azt szoktam tanácsolni, hogy ha vkit zavar, kenj át ugyanolyan csillámos átlátszó lakkal!
Szia! Köszönöm a válaszodat, közben már én is vettem és tényleg nagyon szép,de igen, inkább fehérhez!
Sziasztok! Ha itthon akarok csinálni magamnak körmöt akkor milyen zselé kell hozzá, ami olyan hogy lámpa nem kell? És még miket kellene vennem? Szeretném kipróbálni. csak saját célra..D:
Szia nincs olyan zselé amihez nem kell lámpa.... amihez nem kell lámpa az a porcelán...de ha ennyire kezdő vagy akkor nem ajánlom se a porcleánt sem a zselét... rengeteget árthatsz magadnak a megfelelő szakmai tudás nélkül!!! Inkább jelentkezz modellnek és akkor ingyen kaphatsz szép körmöket :))
Sziasztok! Ha itthon akarok csinálni magamnak körmöt akkor milyen zselé kell hozzá, ami olyan hogy lámpa nem kell? És még miket kellene vennem? Szeretném kipróbálni. csak saját célra..D:
Gumizselét és a manikűr tip-et lehet együtt használni?
Értem, köszi szépen a válaszokat :)
Sziasztok...van vki aki szokott gyakorló ujjon gyakorolni? Az lenne a kérdésem h , ti letudjatok úgy pattintani róla a kész körmöt, h az egyben maradjon? Nekem sosem sikerül :(((
Szia! Én is hasonlóan csinálom, mint ahogy a többiek írták:) Egy kis körömolajat teszek rá. A körömágyi résznél és a körömsarkaknál egy kicsit többet kihagyok, mintha vendégnek építenék körmöt. Aztán a végén óvatosan billegetve minden irányból szépen lejön.
sziasztok...köszönöm az ötleteket :)) És Niki...én is úgy tanultam mint ahogy Éva írta ...porcira mehet a zselé de fordítva nem...