2024. november 14. - Aliz, Vanda, Huba, Klementina napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Jancsovics Éva - Válaszolok
2011.05.01 - 14:17
Jancsovics Éva - törölt felhasználó
Válasz Szabó Nikoletta - 2011. május 1., vasárnap 12:10 üzenetére

Zselé alapra lehet porcit tenni? Pl. szabadszélt, vagy akár a teljes körmöt megépíteni c ívvel együtt?

Szia! Porci alapra a zselé mehet,de fordítva szerintem nem a legjobb,legalábbis nekem okosok ezt mondták:)

Szabó Nikoletta - Válaszolok
2011.05.01 - 12:10
Szabó Nikoletta - törölt felhasználó

Zselé alapra lehet porcit tenni? Pl. szabadszélt, vagy akár a teljes körmöt megépíteni c ívvel együtt?

2011.05.01 - 12:03
Kalmár Rita
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. május 1., vasárnap 10:22 üzenetére

Sziasztok...van vki aki szokott gyakorló ujjon gyakorolni? Az lenne a kérdésem h , ti letudjatok úgy pattintani róla a kész körmöt, h az egyben maradjon? Nekem sosem sikerül :(((

Szia! Én simán le tudom pattintani róla, még egyszer sem tört el! Próbáld meg nem csak szemből, hanem két oldalról is "feszegetni", nekem így szépen lassan engedi el!

Szabó Nikoletta - Válaszolok
2011.05.01 - 11:28
Szabó Nikoletta - törölt felhasználó
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. május 1., vasárnap 10:22 üzenetére

Sziasztok...van vki aki szokott gyakorló ujjon gyakorolni? Az lenne a kérdésem h , ti letudjatok úgy pattintani róla a kész körmöt, h az egyben maradjon? Nekem sosem sikerül :(((

Szia! Én úgy olvastam egyszer, hogy egy cseppnyi olajat, vagy esetleg kézkrémet kensz az ujjra, de persze ne olyan sokat, hogy ne tapadjon meg rajta az anyag, vagy hogy reszelésnél se essen le (már jártam így... :D)

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2011.05.01 - 10:22
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó

2011.05.01 - 07:16
EDO

Sziasztok! Az lenne a kérdésem a porcelán hajlításával kapcsolatban.hogy amikor felrakom a körömágy hosszabbítót gyors rakjam fel a franciavéget és úgy hajlítsam vagy külön- kölön , mert nekem annyira gyorsan megköt a hosszabbító,hogy utána már nem bírom hajlítani :(

2011.05.01 - 07:11
R. ERIKA
Válasz Kovács Jessica - 2011. április 23., szombat 16:06 üzenetére

Sziasztok! Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem a körömágyhosszabbítás megekeseríti az életemet. Valahogy sosem lesz olyan a tükörkép, mint amilyennek lennije kell. Zselével még meg tudom alkotni nem sok hibával, de porcelánnal katasztrófa. Pedig kijártam ezt a teknikát megtanító tanfolyamot a Gabóval és valahogy még sem. Tudtok valami tipped adni nekem?

Szia Én is most voltam Gabó tanfolyamán .Próbáld meg úgy ahogy nekünk mutatta hogy megreszeli ahogy a kötési idő engedi.

Kincses-Macovei Andrea - Válaszolok
2011.04.28 - 17:09
Kincses-Macovei Andrea - törölt felhasználó

Sziasztok csajok!!Na vegre kiprobaltam en is a gel lac-ot jaj es nagyon szeretem eloszor csak 4ml rendeltem hogy probaljam ki es a 7szamut magamon is alkalmaztam es az anyukamon aki rengeteget hasznalja a kezeit,a tegnap este csinaltam meg anyukamnak es ma volt a kertbe gyomlalni vetemenyezni es abszolut semmi baja nem lett a kormeinek ugyan olyan szep, fenyes es egy karcolsa sincs rajta nagyon meg vagyok elegedve vele!!!:)

2011.04.27 - 08:02
EDO

:) megtaláltam

2011.04.27 - 07:55
EDO

Sziasztok! Hol lehet kapni nagy swarovszki köveket ami az ss10 is nagyobb?

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár