2024. november 14. - Aliz, Vanda, Huba, Klementina napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem a körömágyhosszabbítás megekeseríti az életemet. Valahogy sosem lesz olyan a tükörkép, mint amilyennek lennije kell. Zselével még meg tudom alkotni nem sok hibával, de porcelánnal katasztrófa. Pedig kijártam ezt a teknikát megtanító tanfolyamot a Gabóval és valahogy még sem. Tudtok valami tipped adni nekem?
Köszönöm! Én is ugyan így jártam, azt hittem ez egyedűl az én problémám:-)) Ha valakinek van még tapasztalata kérem írjon! Köszi!
Sziasztok! Szoktátok használni a gél lakkot színes zselé helyett? Ha igen akkor a megépített körömre vagy beépítve a clear alá? Arra gondolok, hogy csak a szabadszélre kenve hogyan használjam? ELŐRE IS KÖSZI! Edit
Szia! Én nemrég kipróbáltam a puncs színt francia végnek és nem lett az a szép éles kontúrja kicsit megcsúszik amit lehet még utána kitörölni ecsettel, de akkor sem marad éles volnal. :(
Sziasztok! Szoktátok használni a gél lakkot színes zselé helyett? Ha igen akkor a megépített körömre vagy beépítve a clear alá? Arra gondolok, hogy csak a szabadszélre kenve hogyan használjam? ELŐRE IS KÖSZI! Edit
SIKERSZTORI: Kb két évvel ezelőtt piacra dobott a CN fluoreszkáló zseléket és porcit. Én egy éve vagyok a szakmában, és mire tudomást szereztem róla, már nem volt kapható sehol! Minden erőmmel kutatom már egy teljes éve őket! Mikor elkezdtem tavaly februárban a tanfolyamot, a barátnőmtől kaptam egy tégely sárga porcelán port, de mivel sajnos nem értek (még) a porcelán virágokhoz, így nem is használtam! Már másfél éve pihen a fiókomban, mire ma kivettem, és megláttam, hogy a száma 704! A fluoreszkáló porcik és zselék a 700-as számokat kapták!:D Ekkor döbbentem rá, hogy amit kerestem, mindvégig itt pihent a fiókomban!:D
Sziasztok! Én nagyon szeretem a titaniumot, de az a bajom vele, hogy nem tudom buborékmentesen felvinni! :( Tudtok valami tippet adni? Illetve a problémám még az akril mintákkal van, hogy lepattog a fényzselé egy idő után. Próbáltam már 2 réteg fényzselével is, de az sem vált be. Köszi előre is!!!
Szia! Nekem is hasonló problémáim voltak a Titánium zselével, illetve nehezebben tudtam vele dolgozni. A sűrűbb zseléket jobban kedvelem, ezért használom az Extreme Clear-t. Ha átreszelted a körmöt és alaposan portalanítottad, kenj rá nagyon vékonyan savmentes primert. Ha megszáradt, jöhet rá a minta. Ha megszáradt a festék, kenj rá nagyon vékonyan tipragasztót. És erre jöhet a szintén vékony fényzselé.
Sziasztok! Tudja valaki, hogy a színes gel-lacra befejezésül tehetünk easy off clear-t?
Kedves Edit! Igen, én is azt használom :-)
Mit gondoltok a Cn-es gyöngyházas körömágyhosszabbítókról??
Szia! Én véletlenül vettem egyszer csillámos körömágyhosszabbító zselét, és nagyon haragudtam érte, de már nem bánom, mert nagyon szép a csillogása! Olyan színes v fehér zselékhez használom, amik nem csillognak, így jobban érvényesül a fénye! A lenövés sem annyira feltűnő, én azt szoktam tanácsolni, hogy ha vkit zavar, kenj át ugyanolyan csillámos átlátszó lakkal!
Szia! Nekem porcelánból van diamond körömágyhosszabbító, de nekem, meg a vendégeimnek sem tetszik, mivel nem azonosul a körömágy színével. Szerintem inkább extrémebb vendégek kérik, de ebből van a legkevesebb. Nekem a sima a favorit.