2024. november 14. - Aliz, Vanda, Huba, Klementina napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.04.14 - 10:00
Crystal Nails
Válasz Lőrincz-Turcsoki Andrea - 2011. április 13., szerda 21:19 üzenetére

Sziasztok! Én nagyon szeretem a titaniumot, de az a bajom vele, hogy nem tudom buborékmentesen felvinni! :( Tudtok valami tippet adni? Illetve a problémám még az akril mintákkal van, hogy lepattog a fényzselé egy idő után. Próbáltam már 2 réteg fényzselével is, de az sem vált be. Köszi előre is!!!

Szia! A levegőbuborékokat az ecsettel teszed bele az anyagba amikor kiveszed a tégelyből, vagy amikor elteríted a C-ívet. Zselé technika továbbképzésen megtanulhatod a helyes technikát. De ha Kovács Gabó Crystal Nails technika képzésére mész, ahol az anyagok tulajdonságairól van szó, az is megfelelő lehet. Az akrilfestékre nem jó a TopShine, mert ledobja. Ilyenkor vagy Easy Off Top-ot, vagy Gel-Lac Cleart tegyél rá fénynek. Ezek nem repedeznek, pattognak meg a festésen.

2011.04.14 - 07:14
EDO

Köszi Csajok! Akkor nem dolgozom mikor süt a nap :D csak vicceltem bele is halnék ha nem csinálhatnám.De nem rakom a napra.

Moldoványi Edit - Válaszolok
2011.04.13 - 21:44
Moldoványi Edit - törölt felhasználó

Sziasztok! Tudja valaki, hogy a színes gel-lacra befejezésül tehetünk easy off clear-t?

Lőrincz-Turcsoki Andrea - Válaszolok
2011.04.13 - 21:19
Lőrincz-Turcsoki Andrea - törölt felhasználó

Sziasztok! Én nagyon szeretem a titaniumot, de az a bajom vele, hogy nem tudom buborékmentesen felvinni! :( Tudtok valami tippet adni? Illetve a problémám még az akril mintákkal van, hogy lepattog a fényzselé egy idő után. Próbáltam már 2 réteg fényzselével is, de az sem vált be. Köszi előre is!!!

2011.04.13 - 19:49
Huszár Jutka
Válasz Molnár Zsuzsa - 2011. április 13., szerda 07:33 üzenetére

Sziasztok, eddig titaniumot használtam, de szeretném kipróbálni az xtreme cleart is, viszont van két vendégem, akinek csak a saját kormét szoktam zselével erosíteni, arra is jo az xtreme clear? mert az keményebb mint a titanium, nem?

Kedves Zsuzsa! Igen, az Extreme Clear valóban sűrűbb, mint a titánium. De én nagyon szeretek vele dolgozni:) Használom egyaránt rövid- és hosszú körmök építésére, valamint saját köröm megerősítésére is. Igen, előfordul néha, hogy éget, főként a C-ívnél, de akkor pár másodpercre ki kell húzni, szórt fénybe tenni, majd vissza (de szerintem ezt Te is tudod:) Én csak ajánlani tudom az Extreme Clear-t:) Jó munkát!

2011.04.13 - 13:16
Molnár Zsuzsa
Válasz Tóth Beáta - 2011. április 13., szerda 09:07 üzenetére

Szia Zsuzsa! Én nagyon szeretem a titaniumot, de lehet h csak nekem tűnt fel, h sárgul! Viszont nekem azzal építeni jobb! Az xtreme clear nagyon jó állagú, szép c-t lehet vele kialakítani, viszont éget, ezért óvatosan a lámpába! Ha kicsit sűrűnek találod hideg időben, nyugodtan tedd a radiátorra. Különben én is használom saját körömre. Nem utolsó sorban pedig ezt a legjobb formára reszelni, mert könnyen reszelhető! Jó munkát, puszi

Nekem csak az a bajom vele, hogyha a francia fehér végre ráhúzok egy réteg titaniumot, akkor már nem olyan szép fehér, és ha formára reszelem a kormot és valahol sikerul lereszelni rola a titaniumot úgy, hogy csak a fehér vég látszodik, akkor elég nagy a színkulonbség.Remélem érthetoen írtam le :-)Amúgy nagyon szeretem ezt a zselét, csak ennyi a bajom vele.

2011.04.13 - 12:39
Crystal Nails
Válasz EDO - 2011. április 12., kedd 17:07 üzenetére

Sziasztok! Most ez lehet hogy h. kérdés lesz, de meg köthet napfényben a zselé? Azt vettem észre, hogy az ablak alatt dolgoztam és az UV fény a közelnem sem volt és mintha az ablakon át betűző napon a zselém teteje a tégejben elkezdett keményebb lenni! Lehetséges ez?

Szia! Igen, a napfény is tartalmaz UV sugarakat, sőt, a szűrt fény is, ha borús idő van. Ezektől a zseléket, zselés ecseteket távol kell tartani.

2011.04.13 - 09:07
Tóth Beáta
Válasz Molnár Zsuzsa - 2011. április 13., szerda 07:33 üzenetére

Sziasztok, eddig titaniumot használtam, de szeretném kipróbálni az xtreme cleart is, viszont van két vendégem, akinek csak a saját kormét szoktam zselével erosíteni, arra is jo az xtreme clear? mert az keményebb mint a titanium, nem?

Szia Zsuzsa! Én nagyon szeretem a titaniumot, de lehet h csak nekem tűnt fel, h sárgul! Viszont nekem azzal építeni jobb! Az xtreme clear nagyon jó állagú, szép c-t lehet vele kialakítani, viszont éget, ezért óvatosan a lámpába! Ha kicsit sűrűnek találod hideg időben, nyugodtan tedd a radiátorra. Különben én is használom saját körömre. Nem utolsó sorban pedig ezt a legjobb formára reszelni, mert könnyen reszelhető! Jó munkát, puszi

2011.04.13 - 07:33
Molnár Zsuzsa

Kincses-Macovei Andrea - Válaszolok
2011.04.12 - 18:12
Kincses-Macovei Andrea - törölt felhasználó
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. április 12., kedd 17:12 üzenetére

szia....igen lehetséges...az ecseted is tarts fénytől védve amikor nem dolgozol vele...

En is igy jartam vele a zselem tetejen egy vastagabb reteg volt es meg volt kotve en is csak csodalkoztam hogy lehet ez na de mostmar tanultam belolle.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár