2024. december 23. - Viktória, János napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.200 ,-Ft
1.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Most ez lehet hogy h. kérdés lesz, de meg köthet napfényben a zselé? Azt vettem észre, hogy az ablak alatt dolgoztam és az UV fény a közelnem sem volt és mintha az ablakon át betűző napon a zselém teteje a tégejben elkezdett keményebb lenni! Lehetséges ez?
szia....igen lehetséges...az ecseted is tarts fénytől védve amikor nem dolgozol vele...
Sziasztok! Most ez lehet hogy h. kérdés lesz, de meg köthet napfényben a zselé? Azt vettem észre, hogy az ablak alatt dolgoztam és az UV fény a közelnem sem volt és mintha az ablakon át betűző napon a zselém teteje a tégejben elkezdett keményebb lenni! Lehetséges ez?
sziasztok...tipes körmöt nem lehet hajlítani ugye? Az egyik vendégem ragaszkodna a tiphez és hajlításhoz egyaránt...de szerintem ez nem lehetséges...vagy mégis?
Szia!Szerintem a tip kirúgja magát.Szerintem próbáld meg neki elmagyarázni,hogy az épített körmöknek mennyi előnyük van,hátha meggondolja magát.Egyébként miért ragaszkodik a tiphez?
sziasztok...tipes körmöt nem lehet hajlítani ugye? Az egyik vendégem ragaszkodna a tiphez és hajlításhoz egyaránt...de szerintem ez nem lehetséges...vagy mégis?
Sziasztok, az x-treme clear zselé nagyon éget?mi a tapasztalatotok?eddig a titaniumot használtam, de ki akarom próbálni ezt is.Koszi
Szia! Míg a titanium egyszer égetett egyszer nem, az extrem mindig. Legalábbis nálam így volt.:)
Egy lerágott körömre szerintetek mekkora köröm rakható, hogy az ne törjön le
Szia! Szerintem egy normál kocka belefér még, nemrég csináltam egy extra rágott körömre egy normál méretű kockát és semmi probléma nincs vele. Egyedül az a trükköm, hogy nem normál tipet, hanem az átlátszó, szuper hajlékony verseny tipet használom:) véletlenül jöttem rá, kétségbeesésem közben, mikor egyik tip sem volt jó rá, annyira kicsi és lapos volt a körme.
Szia! Szerintem a mérete az nincs megszabva,de egy biztos-én biztos porcit raknék!Aki rágja a körmét,az a zselét is szereti:)
A legjobb, ha 0-ás ecsettel csinálod. Akrilból pedig a one move a legjobb erre. Szerintem ezekkel az eszközökkel lehet a legszebb szabályos vonalakat húzni. Biztos siker.:)
Köszönöm a segítséget!
Köszönöm:))