2024. november 13. - Szilvia, Szaniszló napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Torda Magdolna - Válaszolok
2011.04.06 - 19:18
Torda Magdolna - törölt felhasználó
Válasz R. ERIKA - 2011. április 6., szerda 09:55 üzenetére

Tudnátok segiteni abban hogy szeretnék menni a Gabónak a PIPE és G:MANDULA technikai továbbképzésére de régen oda volt irva hogy mit kell vinni aki volt már ezen a tanfolyamon tudna segíteni föleg milyen zselét vegyek addig amit lehet hajlítani.Elöre is köszönöm.

Titaniumot, vagy Xtreme cleart:) mindkettő nagyon jól hajlítható:D

2011.04.06 - 16:36
Karsai Barbara
Válasz Péter Niki - 2011. április 5., kedd 18:47 üzenetére

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ti, a csipke mintát akrillal, milyen ecsettel vagy mivel csináljátok hogy olyan szép szabályos legyen???

A legjobb, ha 0-ás ecsettel csinálod. Akrilból pedig a one move a legjobb erre. Szerintem ezekkel az eszközökkel lehet a legszebb szabályos vonalakat húzni. Biztos siker.:)

2011.04.06 - 14:17
Crystal Nails
Válasz ötvös andrea - 2011. április 1., péntek 15:19 üzenetére

Sziasztok. Segítsetek légyszi, hogy a gel-lack, polish gel-t lehet e higitani valamivel?? Nagyon be van sűrűsödve.Köszcsi: Andees

Szia! Melyik színű Gel-Lacod van besűrűsödve?

2011.04.06 - 14:16
Crystal Nails
Válasz R. ERIKA - 2011. április 6., szerda 09:55 üzenetére

Tudnátok segiteni abban hogy szeretnék menni a Gabónak a PIPE és G:MANDULA technikai továbbképzésére de régen oda volt irva hogy mit kell vinni aki volt már ezen a tanfolyamon tudna segíteni föleg milyen zselét vegyek addig amit lehet hajlítani.Elöre is köszönöm.

Kedves Erika! Az összes Crystal Nails zselét és porcelánt, minden anyagot és eszközt ami a körömépítéshez szükséges magaddal kell hozni a képzésre.

2011.04.06 - 09:56
R. ERIKA

Ja meg még valami csak CN-es zselét lehet vinni vagy más márkát is????

2011.04.06 - 09:55
R. ERIKA

2011.04.05 - 19:00

egyébként meg step by steppek is.. néhány közülük nem teljesen pontos...

2011.04.05 - 18:52
Válasz Karsai Barbara - 2011. április 3., vasárnap 11:58 üzenetére

Csinálják így is, úgy is. Szerintem maradj annál, ahogy eddig csináltad. Igaz, hogy telibe kent kh-val időt lehet spórolni, de sajnos a végeredmény esztétikalilag nem lesz ugyanaz. Látszanak majd az egyes rétegek és az ugye nem szép. Szerintem az a 20 perc nem éri meg, amit megspórolsz vele.

Szerintem nagyon gagya ha telibe kened a k-hosszabbítt... nem lesz olyan téthatású soha a korom...

2011.04.05 - 18:47
Péter Niki

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ti, a csipke mintát akrillal, milyen ecsettel vagy mivel csináljátok hogy olyan szép szabályos legyen???

2011.04.05 - 14:07
Karsai Barbara
Válasz Molnár Zsuzsa - 2011. április 5., kedd 10:52 üzenetére

Sziasztok, az x-treme clear zselé nagyon éget?mi a tapasztalatotok?eddig a titaniumot használtam, de ki akarom próbálni ezt is.Koszi

Én nemrégen teszteltem az x-treme-t. Nagyon jó véleménnyel vagyok róla. Kérdeztem a vendégeket munka közben, hogy éget-e, de senkinek sem égetett. Pipe-ot csináltam magamnak vele, na akkor égetett nekem a borító réteg, de ugye ahhoz eleve sok anyag kell, szóval nem csodálkoztam. Összevetve nagyon jó, nagyon könnyen kezelhető (már aki szeret sűrű anyaggal dolgozni), könnyen hajlítható és gyönyörű a végeredmény. Nálam tuti befutó.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár