2024. november 13. - Szilvia, Szaniszló napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
1.980 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Tudnátok segiteni abban hogy szeretnék menni a Gabónak a PIPE és G:MANDULA technikai továbbképzésére de régen oda volt irva hogy mit kell vinni aki volt már ezen a tanfolyamon tudna segíteni föleg milyen zselét vegyek addig amit lehet hajlítani.Elöre is köszönöm.
Titaniumot, vagy Xtreme cleart:) mindkettő nagyon jól hajlítható:D
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ti, a csipke mintát akrillal, milyen ecsettel vagy mivel csináljátok hogy olyan szép szabályos legyen???
A legjobb, ha 0-ás ecsettel csinálod. Akrilból pedig a one move a legjobb erre. Szerintem ezekkel az eszközökkel lehet a legszebb szabályos vonalakat húzni. Biztos siker.:)
Sziasztok. Segítsetek légyszi, hogy a gel-lack, polish gel-t lehet e higitani valamivel?? Nagyon be van sűrűsödve.Köszcsi: Andees
Szia! Melyik színű Gel-Lacod van besűrűsödve?
Tudnátok segiteni abban hogy szeretnék menni a Gabónak a PIPE és G:MANDULA technikai továbbképzésére de régen oda volt irva hogy mit kell vinni aki volt már ezen a tanfolyamon tudna segíteni föleg milyen zselét vegyek addig amit lehet hajlítani.Elöre is köszönöm.
Kedves Erika! Az összes Crystal Nails zselét és porcelánt, minden anyagot és eszközt ami a körömépítéshez szükséges magaddal kell hozni a képzésre.
Ja meg még valami csak CN-es zselét lehet vinni vagy más márkát is????
egyébként meg step by steppek is.. néhány közülük nem teljesen pontos...
Csinálják így is, úgy is. Szerintem maradj annál, ahogy eddig csináltad. Igaz, hogy telibe kent kh-val időt lehet spórolni, de sajnos a végeredmény esztétikalilag nem lesz ugyanaz. Látszanak majd az egyes rétegek és az ugye nem szép. Szerintem az a 20 perc nem éri meg, amit megspórolsz vele.
Szerintem nagyon gagya ha telibe kened a k-hosszabbítt... nem lesz olyan téthatású soha a korom...
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ti, a csipke mintát akrillal, milyen ecsettel vagy mivel csináljátok hogy olyan szép szabályos legyen???
Sziasztok, az x-treme clear zselé nagyon éget?mi a tapasztalatotok?eddig a titaniumot használtam, de ki akarom próbálni ezt is.Koszi
Én nemrégen teszteltem az x-treme-t. Nagyon jó véleménnyel vagyok róla. Kérdeztem a vendégeket munka közben, hogy éget-e, de senkinek sem égetett. Pipe-ot csináltam magamnak vele, na akkor égetett nekem a borító réteg, de ugye ahhoz eleve sok anyag kell, szóval nem csodálkoztam. Összevetve nagyon jó, nagyon könnyen kezelhető (már aki szeret sűrű anyaggal dolgozni), könnyen hajlítható és gyönyörű a végeredmény. Nálam tuti befutó.