2024. december 23. - Viktória, János napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
255 ,-Ft
2.350 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok. Segítsetek légyszi, hogy a gel-lack, polish gel-t lehet e higítani valamivel?? Köszcsi: Andees
Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy szerintetek a mani tip fedésekor easy off helyett használhatom-e a gel-lac cleart? köszi előre is!!
Szerintem simán. Ha arra gondolsz, akkor a géllac-nál is használhatsz easy off-ot, szóval mani tip-nél, ami ugyancsak leoldható, miért is ne. Persze ez az én meg látásom, de szerintem alkalmazható.
Sziasztok! szerintetek sajat korom erositesere alkalmas e az C.N.Xtrem epito zsele?
Szerintem inkább az easy off vagy a gumi zselé.
Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy szerintetek a mani tip fedésekor easy off helyett használhatom-e a gel-lac cleart? köszi előre is!!
Sziasztok! szerintetek sajat korom erositesere alkalmas e az C.N.Xtrem epito zsele?
Köszönöm szépen a válaszokat! Sokat segített.
Géllac-al kapcsolatban még annyi lenne a kérdésem, hogy csak savmentes primer mehet-e alá? Illetve, hogy ugye közvetlenül áztatás után (Mani- pedi)nem lehet felrakni igaz? Az azt követő napot mehet-e már géllac?
Szia Barbara! A GEl-LAc színekkel is ugyanúgy díszíthetsz, mint a színes zselékkel. Savmentes primert tehetsz a körömre előkészítésnél és valóban, áztatásos manikűr után közvetlen nem javallott a Gel-Lac, mivel a köröm megszívja magát vízzel.
Géllac-al kapcsolatban még annyi lenne a kérdésem, hogy csak savmentes primer mehet-e alá? Illetve, hogy ugye közvetlenül áztatás után (Mani- pedi)nem lehet felrakni igaz? Az azt követő napot mehet-e már géllac?
Hát én csak savmenteset szoktam, a kormosnapon is így mondták. Áztatás után?...hm..úgy tudom, nem jó áztatás után kormot építeni, gondolom ez vonatkozik a gel-lakkra is, mert akkor megszívja magát a korom vízzel és felválást okozhat, de erre talán a CN-esek jobban tudják a választ. Az is lehet, hogy egy pár perc nem árt, de akkor szerintem kell a savmentes primer is, hogy dehydratáld a kormot....nem tudom :-)félrevezetni nem akarlak.
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!