2024. december 23. - Viktória, János napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
52.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Nekem nem volt vele semmi gondom, csak arra kell figyelni, hogy óvatosan mattítsd a feluletet, nemhogy belereszelsz a színbe, persze nem festheted telibe akrillal, de valami mintát kibír.
Stamping nail art-pecsételés, mega white zselé, színes szelékkel kis minta, én festettem akrilfestékel is úgy, hogy a kész gél-lakkozott kormot ovatosan megbufiztam, festettem és rá még egy réteg clear...
Az akril festékes megoldás tetszik nekem, abban vagyok otthon. Nem rontott a minőségén, tartósságán az akril? Nem repedt meg a clear vagy ilyesmi?
Sziasztok! Abban szeretnék tanácsot kérni, hogy a géllac-ot milyen technikákkal, anyagokkal lehet díszíteni, ha egyáltalán lehet?
Stamping nail art-pecsételés, mega white zselé, színes szelékkel kis minta, én festettem akrilfestékel is úgy, hogy a kész gél-lakkozott kormot ovatosan megbufiztam, festettem és rá még egy réteg clear...
Sziasztok! Abban szeretnék tanácsot kérni, hogy a géllac-ot milyen technikákkal, anyagokkal lehet díszíteni, ha egyáltalán lehet?
Nem tudjátok nekem megmondani, hogy hogyan lehetséges az, hogy egy vendégemnek megcsináltam egy szép épített körmöt, teljesen korrekten, másnap meg szólt hogy fellevegősödött. Igaz, hogy lehet az is probléma hogy az UV lámpát csak akkor kapcsolom be, amikor elkezdem használni?Olyat hallottam, hogy 20 perccel használat előtt be kell kapcsolni hogy "bele égjen" az anyag. Ez igaz?
Inkább az elokészítésnél keresd a problémát, a lámpát biztos nem kell bekapcsolni elobb, nem suto az :-DDD
Nem tudjátok nekem megmondani, hogy hogyan lehetséges az, hogy egy vendégemnek megcsináltam egy szép épített körmöt, teljesen korrekten, másnap meg szólt hogy fellevegősödött. Igaz, hogy lehet az is probléma hogy az UV lámpát csak akkor kapcsolom be, amikor elkezdem használni?Olyat hallottam, hogy 20 perccel használat előtt be kell kapcsolni hogy "bele égjen" az anyag. Ez igaz?
Mi a véleményetek a Gumi zseléről? Nincs hozzá tartozó Cover Pink? Véleményeket várok. Előre is köszönöm
Szia! A gumi zselé nekem sem jött be, inkább a titánium vagy az xtreme celar
sziasztok! Szerintetek lehetee vegyiteni peldaul gumi zsele mas fele zselevel ?
Csak az easy off color zselékkel vegyítheted, mivel a gumi zselé rugalmas anyag, a többi viszont (pl xtreme) nem,így a felülete berepedezne.
sziasztok! Szerintetek lehetee vegyiteni peldaul gumi zsele mas fele zselevel ?
sziasztok! ha valaki tudna nekem abban segíteni hogy melyik csiszolófejet érdemes megvenni a műköröm eltávolításához(töltésnél) mert a durva csiszológyűrűvel is egy örökkévalóságnak tűnik! köszi előre is!
Ajánlom figyelmedbe a A gyémánt Francia mosolyvonal utántöltéshez csiszolófelyet ami ilyen négyzet alakú oldalnézetből, amúgy a Karbid -ra esküszöm