2024. december 23. - Viktória, János napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.03.27 - 10:00
Huszár Jutka
Válasz Vári Erika - 2011. március 26., szombat 11:22 üzenetére

Mi a véleményetek a Gumi zseléről? Nincs hozzá tartozó Cover Pink? Véleményeket várok. Előre is köszönöm

Szia! Úgy tudom, külön a gumi zseléhez tartozó körömágyhosszabbító anyag nincsen. De a biztonság kedvéért kérdezd meg a CN-es dolgozókat! Én személy szerint nem szeretek vele dolgozni. Nálam saját köröm erősítésére jó volt, illetve nagyon mini körmök építésére. Hosszabb körmökhöz nekem nem vált be, mert rugalmassága miatt nem lehet hajlítani. Én csak kis kiszerelésben vettem próbaként, de engem nem nagyon győzött meg. Maradtam az Extreme Clear-nél, azzal imádok körmöt erősíteni és építeni is:) Ui:ELnézést azoktól, akik szeretik a gumizselét! Ez csak az én személyes tapasztalatom, hogy nekem nem vált be.

Vári Erika - Válaszolok
2011.03.27 - 09:28
Vári Erika - törölt felhasználó
Válasz Juhász Erzsébet - 2011. március 15., kedd 09:08 üzenetére

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy Ti eleinte mennyi idő alatt csináltatok meg egy szett épített körmöt?

2 óra ha egyszerű beépített francia körömről van szó, ma már 1,5 de persze ha beépített kagyló vagy díszecskékről van szó akkor kicsit több,

Vári Erika - Válaszolok
2011.03.26 - 11:28
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. március 22., kedd 17:10 üzenetére

eltudná mondani valaki, hogy mi is az a szalvéta technika és mi a menete?

Vannak Direkt szalvéták és persze használhatsz jobb minőségű szalvétát is,én ajánlom inkább zselé alá, én speciel olyan formában csinálom, hogy a kész körömre, húzok egy kis fényzselét, lámpázok, aztán még egy réteg fényzselé

Vári Erika - Válaszolok
2011.03.26 - 11:22

Mi a véleményetek a Gumi zseléről? Nincs hozzá tartozó Cover Pink? Véleményeket várok. Előre is köszönöm

Vári Erika - Válaszolok
2011.03.26 - 11:20

Lehet nem tartottad elég sokáig a gépben, kötési idő 2-3 perc

2011.03.25 - 18:24
R. ERIKA

Köszönöm a segitséget!

2011.03.25 - 09:18
Crystal Nails
Válasz R. ERIKA - 2011. március 24., csütörtök 12:07 üzenetére

Sziasztok lenne egy kérdésem tud valaki segiteni???A gel-lac lehet esetleg acetonos körömlak lemosoval is eltávolitani vagy csak a remowerrel vagy egyszerübb lereszelni ovatosn???:))

Szia Erika! A Gel-Lac tipoldóval és Acryl Remkoverrel távolítható el. Áztatás közben a bőrfeltoló-kaparó kaparó felével fogod tudni letolni a megoldódott anyagot. Egy az egyben nem oldódik le.

2011.03.24 - 15:34
EDO

Kérdés: Ma csináltam egy körmöt amit a vendég kérésére teljesen fedve a körmét caméleon fényre változó rózsaszínnel csinálttam és mikor végeztem és lekentem easy off-al márványos sötét rózsaszín lett az UV alatt.??? belereszelhettem és azért de épp csak megmattítottam a tetejét és azon Xtreme clear volt szóval nem mehettem rá a rózsaszínre és csak akkor csinálta mikor már ráraktam a fényzselét. Mitől lehet?

2011.03.24 - 12:07
R. ERIKA

Sziasztok lenne egy kérdésem tud valaki segiteni???A gel-lac lehet esetleg acetonos körömlak lemosoval is eltávolitani vagy csak a remowerrel vagy egyszerübb lereszelni ovatosn???:))

Jancsovics Éva - Válaszolok
2011.03.24 - 11:37
Jancsovics Éva - törölt felhasználó
Válasz EDO - 2011. március 24., csütörtök 10:19 üzenetére

Sziasztok! Van valakinek travel dril csiszolója és ha igen akkor a csomagban lennie kell csiszolófejeknek is igaz? Amit én nyertem abban nics csak a helye? Vagy a licitáltba nem tartozik bele? :(

Szia! Általában a csiszolófej nem része a készletnek.Amikor én vettem,abban sem volt benne.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár