2024. december 23. - Viktória, János napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.03.21 - 16:29
Kovács Jessica

Sziasztok!Az a helyzet, hogy a suliban azt tanultam, hogy tippre nem kerülhet zselé, mert elfolyik, amit ki is próbáltam és igaz. Step by step.-be viszont láttam, hogy tippre titánium zselét kent az illető ...és úgy tovább. Tehát ez zselé függő? Például titánium után ha a fehér véget easy offal alakítom ki akkor sem folyik el? Vagy a fehér zselére van egy olyan típus ami tippre jó? Előre is köszi!

2011.03.21 - 16:09
M. Eszter

Ha építek zselé vagy porcelán körmöt olyan embernek, akinek alapból szélesebb a körme, hogyan csináljam, hogy ne legyen olyan, mint egy hólapát? Nagyon széles lesz a végeredmény... Legalább is egy két ujjon mindig. Főleg kocka köröm esetében. Még kezdő vagyok!

2011.03.20 - 07:27
M. Eszter
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. március 19., szombat 17:36 üzenetére

Sziasztok...a épp most dolgozom ki a tételeim és sajnos semmit sem írtam le a suliban a szálmegerősítő anyag szerepéről....segítenétek, hogy ne legyen hiányos a tételem? :) Köszi csajok

Szia:) Én most vizsgáztam le:) Az erősítő szövet arra való, hogy ha a vendég körmén vannak hepe-hupák, akkor az kiegyenesíti, így zselével szebben tudsz dolgozni. Én úgy tapasztaltam, hogy akinek tettem erősítő szövetet, tovább bírta a körme, mint akinek nem. Illetve mikor tipes zselét készítesz, akkor az egész körömfelületre kell tenni, ha épített zselét, akkor csak a stressz-pontokra teszünk. Miután felraktad, az ecseteddel beledolgozod az anyagba, hogy ne látszódjon. Átitatod az ecseteden maradt zselével. Remélem segítettem:)

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2011.03.19 - 17:36
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó

Sziasztok...a épp most dolgozom ki a tételeim és sajnos semmit sem írtam le a suliban a szálmegerősítő anyag szerepéről....segítenétek, hogy ne legyen hiányos a tételem? :) Köszi csajok

2011.03.18 - 10:10
Kovács Jessica

Sziasztok! Valaki le tudná nekem írni, hogy mi a menete a gombás köröm letisztítása gombás körömfaragó késsel??? Valamint vettem a Crystal Nailsbe eldobható pengéket, 21 est és 22 est. Valaki meg tudja nevezni ezeket a nevükön? (gondolok itt szemző,tyúkszemkés, talpkés...) Előre is köszönöm!

Juhász Erzsébet - Válaszolok
2011.03.18 - 07:00
Juhász Erzsébet - törölt felhasználó

Csajok!Kinek milyen csiszológépe van és mennyire vagytok elégedettek vele???(ha meg szabad kérdezni):) Mit gondoltok a Proxxonról?

2011.03.17 - 08:13
Válasz Torda Magdolna - 2011. március 16., szerda 18:52 üzenetére

hát nekem személy szerint eltelt ár év mire belelendültem. de egy mondjuk én voltam körmös diplomán ott Fekete Zsuzsi mondotta: ne időre építsünk körmöt:) Ez persze vendég szemmel más:)) Egy egyszerűbb körömágy hosszabbítással mondjuk 1,5 óra mondjuk gyűrűsujj díszítéssel. De ha valami extrább az lusz egy fél óra.Ha mondjuk egy stiletto köröm 3-4ra. Egy PiPe se kevesebb óránál. Levegősödéssel mi baj lehet? feltolod jól a bőrt, felkaparod a letapadt bőrt? lemattítod a körmöt mindenhol rendesen? használsz primert? mondjuk én ebből savas és savmentest is használom egyszerre.. vagyis úgy hogy először nail(Spray) prep, primer, acid free primer. Nem marad körömágynál zselé? ilyenekre tudok gondolni fellevegősödés problémáknál:D remélem segíteni tudtam:D

Arra gondolok hogy esetleg nem észrevehetően de az anyag hozzá ér a bőrhöz.Igen használok primert.Ezentúl megpróbálok még jobban oda figyelni és rájönni minél hamarabb mit csinálok rosszul.Köszi a segítséget.:)

2011.03.16 - 20:57
Kovács Jessica

Sziasztok! Valaki le tudná nekem írni, hogy mi a menete a gombás köröm letisztítása gombás körömfaragó késsel??? Valamint vettem a Crystal Nailsbe eldobható pengéket, 21 est és 22 est. Valaki meg tudja nevezni ezeket a nevükön? (gondolok itt szemző,tyúkszemkés, talpkés...) Előre is köszönöm!

Torda Magdolna - Válaszolok
2011.03.16 - 18:52
Torda Magdolna - törölt felhasználó

hát nekem személy szerint eltelt ár év mire belelendültem. de egy mondjuk én voltam körmös diplomán ott Fekete Zsuzsi mondotta: ne időre építsünk körmöt:) Ez persze vendég szemmel más:)) Egy egyszerűbb körömágy hosszabbítással mondjuk 1,5 óra mondjuk gyűrűsujj díszítéssel. De ha valami extrább az lusz egy fél óra.Ha mondjuk egy stiletto köröm 3-4ra. Egy PiPe se kevesebb óránál. Levegősödéssel mi baj lehet? feltolod jól a bőrt, felkaparod a letapadt bőrt? lemattítod a körmöt mindenhol rendesen? használsz primert? mondjuk én ebből savas és savmentest is használom egyszerre.. vagyis úgy hogy először nail(Spray) prep, primer, acid free primer. Nem marad körömágynál zselé? ilyenekre tudok gondolni fellevegősödés problémáknál:D remélem segíteni tudtam:D

2011.03.16 - 16:22

Az jó! Én amúgy is lassú féle vagyok valami okból:):S A legutolsó munkámmal majdnem végeztem 3 óra alatt de a végén csak el húzódott 4 óráig:S Amikor neki kezdek oké minden..utánna kezdek belassulni.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár