2024. december 23. - Viktória, János napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Jancsovics Éva - Válaszolok
2011.03.16 - 14:19
Jancsovics Éva - törölt felhasználó
Válasz Juhász Erzsébet - 2011. március 16., szerda 09:48 üzenetére

Bár csak ennyi időt mondhatnék én is:D Mennyi idő amíg ez az időtartam csökken..???:)

Szia! Én személy szerint még nagyon-nagyon kezdő vagyok,de azért mindig faragok le az időmön.Az első francián kb. 5 órát ültem:) Aztán egyszer csak "megtáltosodtam",s most már kb. 2,5-3 óra zseléből...porciból kevesebb.

Juhász Erzsébet - Válaszolok
2011.03.16 - 09:48
Juhász Erzsébet - törölt felhasználó

Bár csak ennyi időt mondhatnék én is:D Mennyi idő amíg ez az időtartam csökken..???:)

2011.03.16 - 08:02
Kovács Tünde
Válasz Kalmár Rita - 2011. március 16., szerda 06:18 üzenetére

Az építés még nekem is sok időbe telik, de így garantálhatom a vendégnek, hogy a következő töltésig kifogástalan körme lesz! :) Meg kell mondani, hogy a jó munkához idő kell :)

Nyugi csajok, én gyakorlott vagyok, mandula-szögletes 2 óra, töltés szintén. A hegyes és az extra díszítést kérőkkel 3 órát pepecselek. A NAGYON EGYSZERŰ 1.5 ÓRA.

2011.03.16 - 06:18
Kalmár Rita
Válasz Juhász Erzsébet - 2011. március 16., szerda 05:46 üzenetére

Igen,igaz.de sajna sok olyan van aki ezt nem érti meg.:( Bár csak 2,5 óra lenne már max,az már mennyivel jobban hangzik:D Ti eleinte mennyi időre vállaltatok garanciát a körmökre?

Az építés még nekem is sok időbe telik, de így garantálhatom a vendégnek, hogy a következő töltésig kifogástalan körme lesz! :) Meg kell mondani, hogy a jó munkához idő kell :)

2011.03.16 - 05:46

Igen,igaz.de sajna sok olyan van aki ezt nem érti meg.:( Bár csak 2,5 óra lenne már max,az már mennyivel jobban hangzik:D Ti eleinte mennyi időre vállaltatok garanciát a körmökre?

2011.03.16 - 05:35
EDO
Válasz Juhász Erzsébet - 2011. március 16., szerda 05:18 üzenetére

Próbálok nem idegeskedni nagyon rajta és épp ezen gondolkodtam tegnap hogy előbb a jó munkát kell elérnem,(sajna még ott is vannak gondjaim-levegősödés):( Csak háát olyan rosz idegen vendégnél hogy azt a 4 óra időt kell mondanom hogy annyi idő alatt vagyok kész vele:(

Ezzel én is így vagyok, főleg hogy mindig azzal jönnek, hogy más kész van másfél óra att. De persze nem díszít és levegősödik. Akkor mi száít hogy gyors legyek vagy precíz és hibátlan próbáljak lenni.Úgyhogy ha jön új akkor elmondom neki,hogy kezdő vagyok, és amiket kérnek díszítés nem 1-2 perc!!!! :) Jó munkához idő kell!!! :D

2011.03.16 - 05:18
Válasz Torda Magdolna - 2011. március 15., kedd 20:55 üzenetére

Soha ne az idő motiváljon, hanem hogy az a köröm amit elkészítesz az precíz munka legyen:D az idő ha nem idegesíted ezen magad lerövidül:) ha sokat idegeskedsz, csak lassítod a munkádat... legalábbis én így voltam az elején:D

Próbálok nem idegeskedni nagyon rajta és épp ezen gondolkodtam tegnap hogy előbb a jó munkát kell elérnem,(sajna még ott is vannak gondjaim-levegősödés):( Csak háát olyan rosz idegen vendégnél hogy azt a 4 óra időt kell mondanom hogy annyi idő alatt vagyok kész vele:(

Torda Magdolna - Válaszolok
2011.03.15 - 20:55
Torda Magdolna - törölt felhasználó
Válasz Juhász Erzsébet - 2011. március 15., kedd 09:08 üzenetére

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy Ti eleinte mennyi idő alatt csináltatok meg egy szett épített körmöt?

Soha ne az idő motiváljon, hanem hogy az a köröm amit elkészítesz az precíz munka legyen:D az idő ha nem idegesíted ezen magad lerövidül:) ha sokat idegeskedsz, csak lassítod a munkádat... legalábbis én így voltam az elején:D

Torda Magdolna - Válaszolok
2011.03.15 - 20:53
Torda Magdolna - törölt felhasználó
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. március 14., hétfő 10:08 üzenetére

sziasztok...japán manikűr után lehet csak top shene-t kenni körömre és arra tip ragasztóval strasszokat ragasztani?

én fényzselét soha nem teszek rá... De van olyan vendég aki igenis "kikövetel" magának egy kis kövecskét... neki egy nagyon pici pötty tip-ragasztóval teszek követ, de csak a gyűrűsbe szoktam:) persze ha kéri... ha nem a legjobb ha nem teszel bele semmit:D

2011.03.15 - 19:46
Balaton Edit
Válasz Juhász Erzsébet - 2011. március 15., kedd 09:08 üzenetére

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy Ti eleinte mennyi idő alatt csináltatok meg egy szett épített körmöt?

Szia! Én tavaly végeztem és egy átlagos méretű kocka vagy mandula köröm megépítése nekem 2,5-3 óra kb díszítéssel (akrilozva). Hallottam már sokkal gyorsabbat is de nekem nem megy ettől gyorsabban egyenlőre. Majd ha "NAGY" leszek:-) Szia

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár