2024. december 22. - Zénó, Flórián napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.03.04 - 17:40
Kovács Jessica
Válasz Crystal Nails - 2011. március 4., péntek 16:01 üzenetére

Nem szabad elfelejteni, hogy attól, hogy nem süt a nap, a szűrt fény is tartalmaz UV sugarakat, így abban is köt a zselé. Valószínűleg ez lehetett a probléma.

Ó nagyon szépen köszönöm. Biztos ez volt a probléma ez esetben. Ma is okosabb lettem :)

2011.03.04 - 16:01
Crystal Nails
Válasz Kovács Jessica - 2011. március 4., péntek 13:40 üzenetére

Szia! Nem használtam lámpát, fehér volt az ég, borús így fény volt.

Nem szabad elfelejteni, hogy attól, hogy nem süt a nap, a szűrt fény is tartalmaz UV sugarakat, így abban is köt a zselé. Valószínűleg ez lehetett a probléma.

2011.03.04 - 13:40
Kovács Jessica
Válasz Torda Magdolna - 2011. március 3., csütörtök 20:31 üzenetére

Szia nem lehet hogy ledek vannak a lámádban nem is cső?

Szia! Nem használtam lámpát, fehér volt az ég, borús így fény volt.

Torda Magdolna - Válaszolok
2011.03.03 - 20:31
Torda Magdolna - törölt felhasználó
Válasz Kovács Jessica - 2011. március 3., csütörtök 15:15 üzenetére

Köszönöm a választ, de az a helyzet hogy asztali lámpa sem égett, esetleg a meleg szobahőmérséklet lehet okozó?

Szia nem lehet hogy ledek vannak a lámádban nem is cső?

Torda Magdolna - Válaszolok
2011.03.03 - 20:29
Torda Magdolna - törölt felhasználó
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. március 3., csütörtök 11:02 üzenetére

mi a véleményetek erről? http://iwiw.hu/pages/listing/listing.jsp?listingID=13648110

elég érdekes.... tudod, aki 25QQft-ért épít körmöt crystal nails anyagokból, akkor az csak csinálja.... saját maga munkáját nem becsüli többre.... Itt Nagykanizsán is oktatnak olyan emberek, akiknek még képesítésük sincs arra, hogy oktathassanak....

2011.03.03 - 18:50
Molnár Zsuzsa
Válasz Kovács Jessica - 2011. március 3., csütörtök 15:15 üzenetére

Köszönöm a választ, de az a helyzet hogy asztali lámpa sem égett, esetleg a meleg szobahőmérséklet lehet okozó?

Nem az a lényeg, hogy éget-e a lámpa vagy nem, nekem is megkotott a titanium, pedig uv lámpa fénye és napfény se érte...sima fénycsoves asztali lámpám volt, ami repult a szemétbe, mikor rájottem, hogy az okozza. Szóval nem a lámpa melege okozza a kotést, hanem a sugárzása.A szobahomérséklettol pedig végképp nem kot be a zselé, esetleg a konzistenciája változik. Ezek a zselék érzékenyebbek a fényre. Már vettem én is a CN-ben asztali lámpát, nagyon jó.

Jancsovics Éva - Válaszolok
2011.03.03 - 17:25
Jancsovics Éva - törölt felhasználó
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. március 3., csütörtök 14:24 üzenetére

Szia...én úgy tudom, h régen összekeverték a csillámport a clear porcelánporral...de ez elavult technika már...meg nehéz eltalálni a megfelelő arányt... én brilliant porcelánporokat vettem a CN boltban... egyszerűbb mint tökölni a csillámporral... készletben ( 9-et fizetsz 12-t kapsz ) 8820ft :)

Szia! Szerintem ezt a Jessicának írtad:)

2011.03.03 - 15:15
Kovács Jessica
Válasz Crystal Nails - 2011. március 3., csütörtök 14:23 üzenetére

Vannak olyan asztali lámpák és olyan erős fényű izzók, amiknek a fénye alatt szintén kötnek a zselék. Valószínűleg ez lehet a probléma, ha az UV fényt, napfényt kizártad. A nálunk kapható asztali lámpa úgy lett kialakítva és olyan izzó van benne, ami alatt nem kötnek az anyagok.

2011.03.03 - 15:15
Kovács Jessica
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. március 3., csütörtök 14:24 üzenetére

Szia...én úgy tudom, h régen összekeverték a csillámport a clear porcelánporral...de ez elavult technika már...meg nehéz eltalálni a megfelelő arányt... én brilliant porcelánporokat vettem a CN boltban... egyszerűbb mint tökölni a csillámporral... készletben ( 9-et fizetsz 12-t kapsz ) 8820ft :)

Köszi a tippet veszek belőle majd :)

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2011.03.03 - 14:24
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó
Válasz Jancsovics Éva - 2011. március 3., csütörtök 14:09 üzenetére

Szia! Szerintem titániumhoz bármit rakhatsz (fehér ill.színes zselét is akármit...)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár