2024. december 22. - Zénó, Flórián napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Gumi zselével milyen hosszúságú körmöt lehet építeni? ELőre is köszi!
Szia:):) Én személy szerint a rágott körömre használom építésnél:))) De használom igazából bármilyen más építésnél is:) Nagyon nagy hosszúságot próbáltam már csinálni belőle, de pont a rugalmassága miatt nekem nem jött be ): könnyen meghajolt a nagy szabadszél... de mindig úgy tanul az ember ha próbálkozik:D
Kedves Edit! A gumizselét első sorban saját köröm megerősítésére jó használni Easy off helyett. Mivel nagyon rugalmas, ezért nem is lehet hajlítani, visszarúgja magát. Maximum még nagyon rövid körmöket (pár mm-es azabdszél) lehet belőle építeni, de hosszút és extrémebb formát (stiletto, edge, pipe) semmiképp nem. Személy szerint én az Extreme Cleart imádom:) Minden zselés körmöt abból építek, akár rövidet, akár hosszút, alapnak és C-ívnek is azt használom, és a saját körmök megerősítésére is. Jutka.
Köszi a választ:-)). Az alap dolgokkal én is tisztában vagyok. Nem általános infóra volt szükségem anyagismeretből. Díjazom, hogy minden fórumon próbálsz segíteni mindenkinek de nem véletlenűl nem egy másik helyen tettem fel a kérdésemet. Mert már mindenhol csak a te tanácsaidat lehet olvasni. Elnézést nem bántani szeretnélek, de amiket leírtál én is tisztában vagyok inkább konkrétumokra lennék kiváncsi.Bocsi
Sziasztok! Gumi zselével milyen hosszúságú körmöt lehet építeni? ELőre is köszi!
Kedves Edit! A gumizselét első sorban saját köröm megerősítésére jó használni Easy off helyett. Mivel nagyon rugalmas, ezért nem is lehet hajlítani, visszarúgja magát. Maximum még nagyon rövid körmöket (pár mm-es azabdszél) lehet belőle építeni, de hosszút és extrémebb formát (stiletto, edge, pipe) semmiképp nem. Személy szerint én az Extreme Cleart imádom:) Minden zselés körmöt abból építek, akár rövidet, akár hosszút, alapnak és C-ívnek is azt használom, és a saját körmök megerősítésére is. Jutka.
Szia! Nagyon szivesen:) Jól figyelj oda az előkészítésnél! A köröm teljes felülete legyen lemattítva, majd alaposan portalanítva. Majd a felületelőkészítő anyagok után jöhet a vékony alapréteg, majd a többi (szerintem biztosan tudod a lépéseket). Nagyon fontos, hogy se az alsó, se az oldalsó bőrredőhöz ne érhet hozzá a zselé, kb 0,5 mm-t ki kell hagyni. De a felválás nem mindig a Te hibád! Ha a vendégednek speciális összetételű a körme, akkor valami miatt egy idő után ledobhatja a felületéről a zselét. De ha akár véletlenül is nekiütközött valaminek a körme, attól is lehet felválás. Illetve ha deformáltan nő a körme, nem szabályosan, az is okozhat felválást. Nagyon figyelj oda az előkészítésre, portalanításra, és hogy a sáncokba ne menjen anyag! Ha így is ledobná a zselét, próbáld meg porciból, hátha az jobban beválik a vendégnek. Sok sikert és jó munkát:Jutka. Ui: az Extreme Clear szerintem is tökéletes választás, szerintem ne cseréd le másra:)
Koszonom szepen.
Szia! Koszi a tanacsot.Jelenleg is Extreme Cleart hasznalok ,tenyleg nagyon jo vele dolgozni.Mitol van az ,hogy sajat korom erositesnel felvalik a zsele a korom vegenel?
Szia! Nagyon szivesen:) Jól figyelj oda az előkészítésnél! A köröm teljes felülete legyen lemattítva, majd alaposan portalanítva. Majd a felületelőkészítő anyagok után jöhet a vékony alapréteg, majd a többi (szerintem biztosan tudod a lépéseket). Nagyon fontos, hogy se az alsó, se az oldalsó bőrredőhöz ne érhet hozzá a zselé, kb 0,5 mm-t ki kell hagyni. De a felválás nem mindig a Te hibád! Ha a vendégednek speciális összetételű a körme, akkor valami miatt egy idő után ledobhatja a felületéről a zselét. De ha akár véletlenül is nekiütközött valaminek a körme, attól is lehet felválás. Illetve ha deformáltan nő a körme, nem szabályosan, az is okozhat felválást. Nagyon figyelj oda az előkészítésre, portalanításra, és hogy a sáncokba ne menjen anyag! Ha így is ledobná a zselét, próbáld meg porciból, hátha az jobban beválik a vendégnek. Sok sikert és jó munkát:Jutka. Ui: az Extreme Clear szerintem is tökéletes választás, szerintem ne cseréd le másra:)
Szia! Koszi a tanacsot.Jelenleg is Extreme Cleart hasznalok ,tenyleg nagyon jo vele dolgozni.Mitol van az ,hogy sajat korom erositesnel felvalik a zsele a korom vegenel?
Sziasztok!egy velemenyt szeretnek,szerintetek melyik a legjobb epito clear CN zsele?
Szia! Én az Extreme Clear-t használom alapnak és C-ívnek is. Nagyon szeretem, nagyon jó vele dolgozni:) Sűrű anyag, nem folyik el, ott marad, ahová teszed és az ecseted hegyével is jól tudod formázni, nagyon rá se kell nyomni. Nekem különösen jó, mert én a sűrűbb zselékkel szeretek dolgozni:) Sűrűsége ellenére hajlítható is: miután feltetted, 10 másodpercre tedd lámpába, majd vedd ki a sablont és máris hajlíthatod csipesszel. Utána tedd vissza szintén másodpercre, és ha szükséges, még mindig tudod egy kicsit alakítani. Ha elkészült a kívánt forma mind a 10 körmöm, tedd be mindegyiket 3-4 percre száradni, így nem fog elfolyni rajta a körömágyhosszabbító (ezt Darabos Évi tanította nemrég a tanfolyamán és nekem bevált módszer). A hígabbak nekem nem jöttek be, nem szerettem, hogy elfolytak. Szerintem a hígabbakat nehezebb alakítani, mert ügyelni kell, meg ne folyjon sehol sem. Próbáltam a Builder Clear I-et és II-t is, de nekem nem volt az igazi. Összegezve:ha szereted a sűrű építőket, akkor próbáld ki az Extreme Clear-t, ha egy kicsit hígabbakat, akkor a Titanium-ot javaslom. Azt is próbáltam, az is nagyon jó:) Jó munkát:Jutka.
köszönöm a választ és a tippeket csajok :) A youtube-ról csak annyit...h jól válogassátok meg a videókat mert sajnos 80-20 % arányban elég silány munkák vannak fenn :( De neked Edit sikerült találnod egy igényes munkát :) Köszi :))
Szívesen és a Gabóéi is tényleg nagyon jóóóó! :)
Szia! Én is a youtube-ról néztem az edge teknikákat. http://www.youtube.com/watch?v=Bq2m0bKqMIc&playnext=1&list=PLDC5E56F4A1560146
Igen lehet én zseléből csináltam.Az Xtreme clear elég sűrű és ugye hajlítható is.