2024. december 22. - Zénó, Flórián napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok!egy velemenyt szeretnek,szerintetek melyik a legjobb epito clear CN zsele?
Szia! Én megyek a körmösnapra. Mit szeretnél?
azóta megoldódott:)) köszönöm:)
Igen, igazad van, nagyon kell ügyelni! Én ezért nézem pl Kovács Gabó építés technikai videoit, illetve Liliya Sereditskaya díszítéseit:) Ezek hitelesek és gyönyörűek:)
igen...Liliyától már én is néztem sok videót :) De ezentúl akkor Gadótól is fogok :)
köszönöm a választ és a tippeket csajok :) A youtube-ról csak annyit...h jól válogassátok meg a videókat mert sajnos 80-20 % arányban elég silány munkák vannak fenn :( De neked Edit sikerült találnod egy igényes munkát :) Köszi :))
Igen, igazad van, nagyon kell ügyelni! Én ezért nézem pl Kovács Gabó építés technikai videoit, illetve Liliya Sereditskaya díszítéseit:) Ezek hitelesek és gyönyörűek:)
köszönöm a választ és a tippeket csajok :) A youtube-ról csak annyit...h jól válogassátok meg a videókat mert sajnos 80-20 % arányban elég silány munkák vannak fenn :( De neked Edit sikerült találnod egy igényes munkát :) Köszi :))
Szia! Én is a youtube-ról néztem az edge teknikákat. http://www.youtube.com/watch?v=Bq2m0bKqMIc&playnext=1&list=PLDC5E56F4A1560146
Sziasztok! Én Kovács Gabó videoit szoktam nézegetni:) Szinte mindenféle körömről van neki videoja és közben magyarázza is, hogyan kell elkészíteni. Valaki korábban kérdezte: igen, lehet zseléből is egde körmöket készíteni. Az én tapasztalatom az, hogy nehezebb, mint porciból. De aki ügyes, annak menni fog:)
edge formát csak porcelánból lehet építeni?
Szia! Én is a youtube-ról néztem az edge teknikákat. http://www.youtube.com/watch?v=Bq2m0bKqMIc&playnext=1&list=PLDC5E56F4A1560146
Valaki megy vasárnap a körmösnapra? Nagy szívességet szeretnék kérni, mivel én nagykanizsai vagyok és a kislányom, aki hónapos sajnos nem tudok menni!!!! Legyen szíves aki megy az írjon nekem valahogy megígérem meghálálom!!!! Előre is koszonom!
Szia! Én megyek a körmösnapra. Mit szeretnél?
Sziasztok tud valaki segiteni??Azt a Gyönyörűűű cső formát az alapléprétegnél kell hajlitani ??Tölteni lehet vagy mindig új szett készül???
Köszönöm .Megpróbálom