2024. december 22. - Zénó, Flórián napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
150 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Szerintetek a tipes technika már elavult?? Az a bajom a sablonnal, hogy ha nagyon csutka a köröm, nem igazán tudom jól felhelyezni!!
szerintem egyáltalán nem elavult...én például azoknak ajánlom, akik a köröm hosszúságán kívül annak formáján is szeretnének változtatni.Viszont ha valóban nagyon csutka a köröm akkor muszáj a sablont felerőltetni, formára vágni ugyanis ha nagyon rövid a köröm akkor a bőrre ragasztanád a tipet mert nincs megfelelő hosszúságú körömlemezed, az pedig nagyon nagy hiba lenne...
Sziasztok! Szerintetek a tipes technika már elavult?? Az a bajom a sablonnal, hogy ha nagyon csutka a köröm, nem igazán tudom jól felhelyezni!!
Az én vendégeim mindkettőt szeretik:D Valaki az porival nincs kibékülve, de ez a körmökre is uganígy igaz:D
:) Köszönöm
Szia! Nyugodtan használhatod,nekem eddig semmi problémám nem volt vele,sőt!Szerintem a Top Shine-nál is jobb.
Köszönöm a segítséget! :)
Sziasztok segítsetek! Az egyik koléganöm kiprobálta a Gel-lac de bebörösödött a teteje ezért nem merek venni.Elrontott valamit???Ez csak akkor fordulhat elő ha vastagon vitte fel az anyagot??
Igen, ha vastagon viszi fel, borosodik, de a fedo clear réteg felvivése után eltunik a borosodés, ráncolódás.
Szia!Szerintem maradj inkább az easy off alapnál.
Csak olyan nehéz leszedni! Vagy csak nekem nem megy?
Sziasztok segítsetek! Az egyik koléganöm kiprobálta a Gel-lac de bebörösödött a teteje ezért nem merek venni.Elrontott valamit???Ez csak akkor fordulhat elő ha vastagon vitte fel az anyagot??
Tudom, hogy a gel-lac és az easy off sem oldódik le teljesen, de én a gel-lac-hoz easy off alapot használok, viszont a leoldásnál nem tudom letolni az anyagot, csak lekapargatni apránként. Vegyek inkább gel-lac cleart? Viszont az meg nem erosíti a kormot.
Szia!Szerintem maradj inkább az easy off alapnál.
sziasztok...minden zselé alkalmas a hajlításra?
Nem mindegyik. A CN-bol az xtreme család osszes tagja igen.
Sziasztok! A Gel-Lac és az Easy Off sem oldódik le áztatás közben. Mindkettő megoldódik a removerben, de mindkét anyag esetében szükség van rá, hogy kaparóval letoljuk az anyagot, mert magától nem jön le a körömről, mint a porcelán. Mindegyik Crystal Nails építő zselé egyfázisú zselé, ami azt jelenti, hogy nem igényel másik alapozó zselét, ugyanazzal elkészíthető az alapréteg, amivel a C-ívet is kialakítjuk. Viszont minden esetben szükség van alapréteg elkészítésére.
Tudom, hogy a gel-lac és az easy off sem oldódik le teljesen, de én a gel-lac-hoz easy off alapot használok, viszont a leoldásnál nem tudom letolni az anyagot, csak lekapargatni apránként. Vegyek inkább gel-lac cleart? Viszont az meg nem erosíti a kormot.