2024. december 22. - Zénó, Flórián napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
1.800 ,-Ft
14.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
sziasztok...minden zselé alkalmas a hajlításra?
Sziasztok! Mi a véleményetek a 3d zselés virágokról, szeretik a vendégek, jobb mint a porcelán?
Az én vendégeim mindkettőt szeretik:D Valaki az porival nincs kibékülve, de ez a körmökre is uganígy igaz:D
Sziasztok! Az Easy Off Top Gel-t csak akril egy mozdulat minta tetejére jó tenni, vagy egyébként is használhatom fényzseléként a Top Shine helyett??
Szia! Nyugodtan használhatod,nekem eddig semmi problémám nem volt vele,sőt!Szerintem a Top Shine-nál is jobb.
Sziasztok! Mi a véleményetek a 3d zselés virágokról, szeretik a vendégek, jobb mint a porcelán?
Sziasztok! Az Easy Off Top Gel-t csak akril egy mozdulat minta tetejére jó tenni, vagy egyébként is használhatom fényzseléként a Top Shine helyett??
Jaj de jó, pont erre voltam kíváncsi!!!
Sziasztok! A Gel-Lac és az Easy Off sem oldódik le áztatás közben. Mindkettő megoldódik a removerben, de mindkét anyag esetében szükség van rá, hogy kaparóval letoljuk az anyagot, mert magától nem jön le a körömről, mint a porcelán. Mindegyik Crystal Nails építő zselé egyfázisú zselé, ami azt jelenti, hogy nem igényel másik alapozó zselét, ugyanazzal elkészíthető az alapréteg, amivel a C-ívet is kialakítjuk. Viszont minden esetben szükség van alapréteg elkészítésére.
Ha jól tudom, az osszes CN-es zselé egyfázisú, tehát nem igényel alapréteget, kivéve a cover-pink-et. Szoval alapréteget ugyanabból a zselébol tegyél. De ha javasolhatom, próbáld ki a titaniumot, nagyon jó, a builder II. hígabb, nehéz vele a c ív.
Értem, köszönöm szépen!
Töltésnél, mikor a karbid veszettül szedi le a régi anyagot, jól jön az alap réteg, mert nem szalad véletlenül sem a saját körmébe a csiszoló fej.
Köszönöm a válaszodat!
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy melyik építő zselé az, amelyik nem igényel alapozózselét, mert Én a CN Builder II.-est használom, de én teszek egy alapréteget,majd a színt és úgy építem a c-ívet, egyszerűbb lenne ha kihagyhatnám az alapot!
Ha jól tudom, az osszes CN-es zselé egyfázisú, tehát nem igényel alapréteget, kivéve a cover-pink-et. Szoval alapréteget ugyanabból a zselébol tegyél. De ha javasolhatom, próbáld ki a titaniumot, nagyon jó, a builder II. hígabb, nehéz vele a c ív.