2024. december 22. - Zénó, Flórián napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
1.980 ,-Ft
11.950 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Ugye a gelac-ot nem kell felkeverni? vagy mégis?
Egyetértek az előttem szólóval, Anikó körme nagyon szép lett, bár nekem Szandikáé is tetszik :)
Nagyné Kovács Gabó gratulálok a villakörmökhöz az Anikóé fantasztikus én is szeretnék ilyen szépségeset egyszer:-) Csodaszépek igaz a Szandikáé nem tetszik de ha neki ez jön be az ő izlésére kellett hagyatkoznod:-)
Ha porcivirágot csinálok, akkor a már fényzselézett feluletre teszem, vagy elotte? Láttam igy is-ugy is. Melyik a helyes?
Szia! Én a legvégén szoktam fényzselére.
Ha porcivirágot csinálok, akkor a már fényzselézett feluletre teszem, vagy elotte? Láttam igy is-ugy is. Melyik a helyes?
Szia Zusza! Porcelán virágot lehet fényzselére is tenni és előtte is. Egyik sem helytelen.
sziasztok nem tudjátok véletlen hogyha csinálok egy tippes francia körmöt , körömágy hosszabitással, fehér véggel hogyan töltöm a lenövést ?
Szia Kitti! El kell vékonyítani a körmöt, majd pótolni a lenőtt részt. Ajánlom Kovács Gabó csiszológépes töltés tanfolyamát, amin minden kérdésedre választ kaphatsz. Az alábbi linken találsz bővebb információt: http://www.mukorom-tanfolyam.com/mukorom-tanfolyam-naptar/month.calendar/2011/1/26/-.html
sziasztok nem tudjátok véletlen hogyha csinálok egy tippes francia körmöt , körömágy hosszabitással, fehér véggel hogyan töltöm a lenövést ?
Le kell reszelni, vannak arra alkalmas csiszolófejek
Köszönöm a választ!Igazából most sok anyaggal kísérletezek,de szerintem vagy a titaniumot választom végül,vagy valamelyik buildert.
Nálam a Titanium a nyero!!! :-)