2025. március 11. - Szilárd, Tímea, Konstantin napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
2.980 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Én Titaniumot használok, de lehet az extreme építo is...ug tudom, az xtreme család osszes tagja hajlítható
Köszönöm a választ!Igazából most sok anyaggal kísérletezek,de szerintem vagy a titaniumot választom végül,vagy valamelyik buildert.
Sziasztok! Ti stiletto körmök építéséhez melyik crystal anyagot használjátok,ajánljátok?
Én Titaniumot használok, de lehet az extreme építo is...ug tudom, az xtreme család osszes tagja hajlítható
ÉN azt szeretném kérdezni hogy ki szeretném próbálni a lenövésmentes francia körömerősítést, meg is vannak a lépések, de azt szeretném kérdezni, ha mintát akarok vagy követ azt melyik lépés előtt kell csinálni. Nagyon köszönöm előre is a segítséget
Kedves Rita! Köveket a teljesen kész, fényes köröm felületére, tip ragasztóval helyezz fel. Ha acryllal szeretnél rá festeni, azt a Top réteg alá vidd fel.
ÉN azt szeretném kérdezni hogy ki szeretném próbálni a lenövésmentes francia körömerősítést, meg is vannak a lépések, de azt szeretném kérdezni, ha mintát akarok vagy követ azt melyik lépés előtt kell csinálni. Nagyon köszönöm előre is a segítséget
Sziasztok! Én most regisztráltam az oldalra mert lenne egy kérdésem. Épp egy gyesen lévő,de amúgy műkörmös anyuka. Az lenne a problémám,hogy elkezdtem dolgozgatni és van egy pár vendégem akinek levegősödik a köröm. crystal-al dolgozom csak eddig egy másik márka zsirtalanítóját használtam de azt már nem lehet kapni (azzal nem volt semmi gond). A crystal melyik zsírtalanítója a legjobb vagy én használok valamit rosszul? Kérlek írjatok mert tanácstalan vagyok! Köszönöm! Betti!
Kedves Beáta! A levegősödés elsősorban a nem megfelelő előkészítés eredményeként felmerülő hibaként jelentkezik. Ez lehet attól, ahogy Éva is írta, hogy bőrdarabkák, illetve fényes, zsíros felület marad a körmön, amihez az anyag nem tud tapadni. Ezen kívül nem tudom, milyen előkészítő folyadékot használ. Első lépésként fertőtlenítő, vízelvonó folyadékot viszünk fel a körömre. Ennek van ecsetes változata (Nail Prep) vagy spray változata (Spray Prep). Mindkét esetben meg kell várni, hogy megszáradjon, utána lehet a körömre felvinni a tapadás elősegítő anyagokat. A legbiztosabb, ha először savas Primert viszünk fel a körömre (leitatott ecsettel)majd az anyag száradása után savmentes Primert (Acid Free Primer). Ez viszont nem szárad meg, egy vékony tapadófilm réteget képez a természetes köröm felületén. Amennyiben az előkészítő folyadékok száradását nem várjuk meg, ez is okozhat felválást. Javaslom, hogy amennyiben teheti, látogasson el Crystal Nails technikai képzésünkre, ahol a Crystal Nails anyagokról minden szükséges információt megtudhat. Az alábbi linken megtalálja képzési naptárunkat: http://www.mukorom-tanfolyam.com/mukorom-tanfolyam-naptar/month.calendar/2011/1/20/-.html Reméljük, hasznos információkkal tudtunk segíteni további munkájához.
Sziasztok! Én most regisztráltam az oldalra mert lenne egy kérdésem. Épp egy gyesen lévő,de amúgy műkörmös anyuka. Az lenne a problémám,hogy elkezdtem dolgozgatni és van egy pár vendégem akinek levegősödik a köröm. crystal-al dolgozom csak eddig egy másik márka zsirtalanítóját használtam de azt már nem lehet kapni (azzal nem volt semmi gond). A crystal melyik zsírtalanítója a legjobb vagy én használok valamit rosszul? Kérlek írjatok mert tanácstalan vagyok! Köszönöm! Betti!
Szia! Nagyon sok oka lehet,hogy levegősödik a köröm,s úgy gondolom,hogy leginkább talán nem is a zsírtalanítón múlik.Szerintem az a leggyakoribb hiba,hogy maradnak apró láthatatlan bőröcskék a körmön.Ezt könnyen ki lehet küszöbölni egy kutikula removerrel. (http://www.mukorom-alapanyagok.com/Koromapolok/Cuticle-Remover-Boroldo.html) Ha ezzel átdolgozod a körmöt,kevésbé lesz hajlamos levegősödésre.(Saját tapasztalat:) Viszont arra számítani kell,hogy számtalan dolog okozhatja ezt a dolgot,ja és az alapos bolyhozásra is figyelni kell-de nem szabad körömlemezt elvékonyítani!
Sziasztok! Ti stiletto körmök építéséhez melyik crystal anyagot használjátok,ajánljátok?
Egyébként nálam ezek a vendégek, akiknek saját köröm erősítést készítek, állítják, hogy nekik nem műkörmök van, csak a saját körmük van megerősítve. Én meghagytam őket abban a tudatban, hogy persze, igen, igaza van.... :)) De ez ettől még műköröm építés..., csak nem hosszabbítunk. Nálad is ilyenek a vendégek?
Anett!Teljesen igazad van.Igazából ahogy már akár egy kis C ív megjelenik,akkor az már műköröm és nem sk...Egyébként megfigyeltem,hogy a vendégeknek és nekünk sok fogalom nem ugyanaz.:)
Egyébként nálam ezek a vendégek, akiknek saját köröm erősítést készítek, állítják, hogy nekik nem műkörmök van, csak a saját körmük van megerősítve. Én meghagytam őket abban a tudatban, hogy persze, igen, igaza van.... :)) De ez ettől még műköröm építés..., csak nem hosszabbítunk. Nálad is ilyenek a vendégek?