2024. november 9. - Tivadar napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Mukorom.hu kezelése fórum
Az oldal használatához kapcsolódó kérdések megosztásának színtere...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 1351 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
2.350 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Mukorom.hu kezelése
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Kedves Adminisztrátor! Hogy lehet képet feltölteni? Látok "legújabb képek"-et, meg "szavazás"-t, de saját galériát lehet csinálni? Nem találom ezt az opciót. Vagy csak a profilkép cserélgetésével lehet? Üdv!
Chrome, de mindig is ezt használtam
Az utóbbi Feltöltésnél már nincs probléma!
Kedves Vivien, milyen böngészőről töltöd fel a képeidet?
Chrome, de mindig is ezt használtam
Létezik még a pontgyűjtés? Csak mert a most feltöltött képekre nem kaptam pontot!
Kedves Emi, sajnálattal értesítünk, hogy ezen a portálon a pontgyűjtő akció megszűnt. Crystal Nails termékek vásárlásakor kapható hűségpontok viszont élnek. Köszönjük a kérdésed, üdv.: CN Csapat
Sziasztok! Feltöltésnél el forognak a képeim, írtam hiba üzenetet már de nem történt semmi. Így elég bénán néz ki az egész oldalam hogy össze vissza vannak forgatva a képek. Köszi ha megoldjátok. Vivi.
Kedves Vivien, milyen böngészőről töltöd fel a képeidet?
Létezik még a pontgyűjtés? Csak mert a most feltöltött képekre nem kaptam pontot!
Sziasztok! Feltöltésnél el forognak a képeim, írtam hiba üzenetet már de nem történt semmi. Így elég bénán néz ki az egész oldalam hogy össze vissza vannak forgatva a képek. Köszi ha megoldjátok. Vivi.
Kedves CN! Az összegyűjtött egyenlegünket mire lehet beváltani?
Kedves Valentina, a hűségpontos termékeket az alábbi linken, regisztráció után tudod megtekinteni. http://www.crystalnails.hu/bolt/husegpontostermekek Köszönjük érdeklődésed, üdvözletettel: CN
Kedves CN! Az összegyűjtött egyenlegünket mire lehet beváltani?
Üdvözlet! A műkörmös állás fórumon már régóta egyre több kínai szöveg jelenik meg külföldi orvosi egyetemeket jelölve. Ezek nem műkörmös állást ajánlanak, lehet így üzennek nemzetbiztonsági kategóriába tartozók egymásnak ezen a fórumon. Ki kellene zárni őket és elküldeni a nemzetbiztonságiaknak ezeket a szövegeket.
Kedves Kolléganő! Köszönjük az észrevételét!