2024. november 23. - Kelemen, Klementina, Kolumbán napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Mukorom.hu kezelése fórum
Az oldal használatához kapcsolódó kérdések megosztásának színtere...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 1351 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Mukorom.hu kezelése
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Kedves ADMIN! Most bogarásztam bővebben és feltűnt hogy az egyik step-by step sorozatot 2-szer küldtem el( jégtörő, jégvarázs), viszont 4 db sorozat hiányzik. Ezeket december eleje-közepe fele tettem fel. Ha gondoljátok, egyiket töröljétek a dupla feltöltésből.A többit meg... Köszi.
Szia ADMIN. Érdeklődés szinten kérdezem, hogy mikorra tervezitek a pontbeváltós termékek bővítését?
lemaradtam valamiről? nekem nem esik le,h miről van szó :) amugy a google chrome-al fut nálam is legjobban ez a lap
írtam privit is más témában!
lemaradtam valamiről? nekem nem esik le,h miről van szó :) amugy a google chrome-al fut nálam is legjobban ez a lap
Szia..csak szóvá tettük Andival, hogy az egyik kedves kolléga minden nap feltölti ugyan azt a 4 képet...és elég zavaró, hogy minden nap amikor megnézném a friss képeket akkor mindig az övéit kell nézni... A másik meg amit te is észrevettél az a hölgyemény aki egy szavanként küld el 10 hozzászólást egy kép alá csak, hogy letudja a havi pontokat...
Sziasztok. Most regiztem fel, de nem tudom hol tudok itt feltölteni képet! Segítséget kérek. Köszönöm
Ibolya! Megoldódott a problémád?
Szia...csak a havi első 5 képért jár pont..és akire te gondolsz minden nap feltölti azt a pár képet...fogalmam sincs miért, már gondolkodtam azon, hogy megkérdezem tőle...de nem tettem mert azt hittem csak nekem tűnt fel és csak engem zavar... pláne azért mert én ebben a hónapban még egy képet sem tudtam feltölteni mert egy csúf kis hibaüzenet a vége...bezzeg...mások... :( :)
Szia! Akkor most én is megnyugodtam ,hogy nem csak engem zavart! És mért nem tudsz feltölteni?Probálj valami más oldalról belépni(google chrom)
Szia, köszönöm a tippet...letöltöttem , futtattam és yeeee...működik :) Sikerült feltöltenem pár képet :) És elég jónak tűnik ez a Chrome :) Sokkal gyorsabb mint a firefox-om :) Lehet átállok erre :) Köszi még 1x , xxx
Szia...csak a havi első 5 képért jár pont..és akire te gondolsz minden nap feltölti azt a pár képet...fogalmam sincs miért, már gondolkodtam azon, hogy megkérdezem tőle...de nem tettem mert azt hittem csak nekem tűnt fel és csak engem zavar... pláne azért mert én ebben a hónapban még egy képet sem tudtam feltölteni mert egy csúf kis hibaüzenet a vége...bezzeg...mások... :( :)
Szia! Akkor most én is megnyugodtam ,hogy nem csak engem zavart! És mért nem tudsz feltölteni?Probálj valami más oldalról belépni(google chrom)
T.Admin.! Mért lehet egyeseknek, sokszor naponta kétszer is, ugyanazt az izléstelen körmöket felrakni(gondolom a pontokért)Ezt esetleg nem lehet valahol limitálni,vagy egy bizonyos ismételt képfeltölés után nem kapna pontot!Én is szertném a pontjaimat szaportani,de nincs pofám állandoan ugyanazokat felrakni.
T.Admin.! Mért lehet egyeseknek, sokszor naponta kétszer is, ugyanazt az izléstelen körmöket felrakni(gondolom a pontokért)Ezt esetleg nem lehet valahol limitálni,vagy egy bizonyos ismételt képfeltölés után nem kapna pontot!Én is szertném a pontjaimat szaportani,de nincs pofám állandoan ugyanazokat felrakni.