2024. november 23. - Kelemen, Klementina, Kolumbán napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Mukorom.hu kezelése fórum
Az oldal használatához kapcsolódó kérdések megosztásának színtere...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 1351 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
150 ,-Ft
5.300 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Mukorom.hu kezelése
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok. Most regiztem fel, de nem tudom hol tudok itt feltölteni képet! Segítséget kérek. Köszönöm
szi! hát ha vendégként regiztél nem tudsz képet tölteni ha meg körmöskényt akkor a lap bal oldalán van olyan opcio,h adminisztráció és az alatt 5. lehetőség képfeltöltés, adminisztráció. szóval ott
Sziasztok. Most regiztem fel, de nem tudom hol tudok itt feltölteni képet! Segítséget kérek. Köszönöm
Szia Niki! Postai úton nem célszerű a postaköltség miatt. Vagy a viszonteladóknál (http://www.mukorom.hu/mukorom-szakuzletek) vagy a Körömfutárnál tudod beváltani, amikor legközelebb arra jár (www.koromfutar.hu). Kérlek, hogy nyomtasd ki hozzá a csekket, amit "vásárlás" során kiad a gép.
Köszönöm a válaszod! A körömfutár lesz akkor nekem a legegyszerűbb! :) Niki
Hát ez igazán jó hír :)
google chrome-al meg száguld :) köszi a tippet :)
köszönöm szépen, próbálkozom bőngészó váltással, ám időközben sokat javult a helyzet.
Hát ez igazán jó hír :)
Kedves Adminisztrator!Nem ír semmilyen hibaüzenetet csak egyszerűen nem tölti fel ,csak azt írja hogy kapcsolódik és utána se semmi!
Szia! Kérlek küldd el a képet, amit fel akartál tölteni, hogy megnézzem mi lehet a baj (info@mukorom.hu). A többit priviben.
Sziasztok! A hűségpontokból vett ajándékot hogy juttatják el hozzám? Postai úton, posta költséggel? Vagy ez hogyan működik? Köszi a válaszokat előre is! Niki
Szia Niki! Postai úton nem célszerű a postaköltség miatt. Vagy a viszonteladóknál (http://www.mukorom.hu/mukorom-szakuzletek) vagy a Körömfutárnál tudod beváltani, amikor legközelebb arra jár (www.koromfutar.hu). Kérlek, hogy nyomtasd ki hozzá a csekket, amit "vásárlás" során kiad a gép.
Sziasztok! A hűségpontokból vett ajándékot hogy juttatják el hozzám? Postai úton, posta költséggel? Vagy ez hogyan működik? Köszi a válaszokat előre is! Niki
Kedves Adminisztrator!Nem ír semmilyen hibaüzenetet csak egyszerűen nem tölti fel ,csak azt írja hogy kapcsolódik és utána se semmi!
Szia Izabella! A honlap optimalizálva van, a mérések elég jó adatokat mutatnak. Sokat már nem tudunk tenni. Sok funkció van egy oldalon, tehát egy átlagos teljesítményű gép és egy átlagos internet hozzáférés javasolt. Próbáld meg Google Chrome-val, vagy Firefox-szal, az azért segíthet.
köszönöm szépen, próbálkozom bőngészó váltással, ám időközben sokat javult a helyzet.