2024. november 23. - Kelemen, Klementina, Kolumbán napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Mukorom.hu kezelése fórum
Az oldal használatához kapcsolódó kérdések megosztásának színtere...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 1351 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
14.900 ,-Ft
Mukorom.hu kezelése
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
sziasztok. Nekem az a gondom,h 1-2 perc után annyira belassul az oldal,h csak. Nem akar betölteni csak nagyon lassan. Nem a legcsúcsabb netem van,de más oldalakkal nincs gond. Ötlet? Operával böngészek. Az lenne a gond? Pl ha bezárom a lapot és visszajövök, akkor is csak pár kattintás tölt be zökkenőmentesen.
Szia Izabella! A honlap optimalizálva van, a mérések elég jó adatokat mutatnak. Sokat már nem tudunk tenni. Sok funkció van egy oldalon, tehát egy átlagos teljesítményű gép és egy átlagos internet hozzáférés javasolt. Próbáld meg Google Chrome-val, vagy Firefox-szal, az azért segíthet.
sziasztok. Nekem az a gondom,h 1-2 perc után annyira belassul az oldal,h csak. Nem akar betölteni csak nagyon lassan. Nem a legcsúcsabb netem van,de más oldalakkal nincs gond. Ötlet? Operával böngészek. Az lenne a gond? Pl ha bezárom a lapot és visszajövök, akkor is csak pár kattintás tölt be zökkenőmentesen.
Sziasztok! Én sem tudok feltölteni képet már napok óta!Mit csináljak?
Dóri! Kérlek, hogy küldd át a hibaüzenetet (amit a gép kiír) az info@mukorom.hu -ra. Köszönöm!
Sziasztok! Én sem tudok feltölteni képet már napok óta!Mit csináljak?
Szia Andi! Nem változott semmi. Nem ír hibaüzenetet? Kérlek, hogy küldj át egy feltöltendő képet és a belépési jelszavadat az info@mukorom.hu -ra. Köszönöm!
továbbra sem tudok feltölteni...de majd holnap próbálkozom újra :)
Szia Andi! Nem változott semmi. Nem ír hibaüzenetet? Kérlek, hogy küldj át egy feltöltendő képet és a belépési jelszavadat az info@mukorom.hu -ra. Köszönöm!
Kedves Admin... napok óta nem tudok képet feltölteni :( Esetleg van valami ötleted mi lehet a baj??
Mindenkinek B.U.É.K !!!!!!!!
Köszönöm szépen a segítséget! :) Már írok is :D
Sziasztok, mit tudok kezdeni, ha már régebben és most is írtam az info@nails.hu-ra a képfeltöltés miatt, de még mindig semmi sem változott? Előre is köszi a segítséget :)
Kedves Adrienn! Elbizonytalanodtam. info@nails.hu -t írtál. Azok a levelek nem hozzánk jönnek. Utánanéztem és nem találtam levelet Tőled. Kérlek, hogy az info@mukorom.hu -ra írj.