2024. november 23. - Kelemen, Klementina, Kolumbán napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Mukorom.hu kezelése fórum
Az oldal használatához kapcsolódó kérdések megosztásának színtere...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 1351 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
2.980 ,-Ft
150 ,-Ft
Mukorom.hu kezelése
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Kedves Izabella! A Cookie-kat engedélyezni kell ennek a funkciónak a használatához. A böngésző Eszközök/Beállítások menüjében tudod elvégezni. Ez alaphelyzetben be van kapcsolva, Nálad valamiért nem. Ha nem boldogulsz, kérlek, hogy írj az info@mukorom.hu email címre és valamelyik kollégám részletesebb segítséget nyújt. Üdv
köszönöm gyors válaszod, a probléma megoldódott
csak egy rövid észrevétel: jó ideje miden bejelentkezésem alkalmával a rendszer kéri,h engedélyezzem a facebook adatkapcsolatot. már jó régen engedélyeztem, minden alkalommal engedélyezem, és mégis állandóan ujra kéri. ennek ellenére a legutóbbi feltöltéseim nem kerültek fel a facebookra is. ???
Kedves Izabella! A Cookie-kat engedélyezni kell ennek a funkciónak a használatához. A böngésző Eszközök/Beállítások menüjében tudod elvégezni. Ez alaphelyzetben be van kapcsolva, Nálad valamiért nem. Ha nem boldogulsz, kérlek, hogy írj az info@mukorom.hu email címre és valamelyik kollégám részletesebb segítséget nyújt. Üdv
csak egy rövid észrevétel: jó ideje miden bejelentkezésem alkalmával a rendszer kéri,h engedélyezzem a facebook adatkapcsolatot. már jó régen engedélyeztem, minden alkalommal engedélyezem, és mégis állandóan ujra kéri. ennek ellenére a legutóbbi feltöltéseim nem kerültek fel a facebookra is. ???
Sziasztok, a következő licit termék nem lehetne egy nagy fémbőrönd ???
Megtaláltam a pontokra beváltható termékeket,ezek közül mindenem megvan, köszönöm. Lehet hogy bővíteni érdemes volna a listát.A kéztámasz, és pl . egy géllakk készlet között mind eszmei, anyagi, és színvonalbeli külömbséget látok.
Sziasztok! Közvetlen átjárás nincs a két hűségpontos rendszer között, DE itt is tudtok vásárolni a mukorom.hu -s hűségpontokért: http://www.mukorom.hu/webshop
Kifejtenéd ezt bővebben ? Én a rendeléseim során soha nem tudtam beváltani az ott kapott pontjaimat sem, nem volt olyan termékre beváltható, amit vettem:-(
Ez egy jó kérdés :) Engem is érdekelne :))
Sziasztok! Közvetlen átjárás nincs a két hűségpontos rendszer között, DE itt is tudtok vásárolni a mukorom.hu -s hűségpontokért: http://www.mukorom.hu/webshop
A belépésemkor kéri a facebook csatlakozás engedélyezését pedig engedélyezve van hiszen a múlt hónapban és most is játszom a nailbookkal. Mikorkéri a facebook belépéshez az e-mailtés jelszót kiírja hogy ez az e-mail cím nem létezik a műköröm.hu-n és nem engedi, pedig ezt használtam eddig is. Mit tegyek?
Szia Anett! Leellenőriztük. Technikailag minden rendben. Ami probléma lehet, ha valamelyik oldalon (mukorom.hu v. Facebook megváltoztattad az email címedet). Kérlek, hogy most ismét próbáld le. Ha nem megy, akkor írj az info@mukorom.hu email címre.
Azt szeretném kérdezni, hogy az itt összegyűjtött pontokat be lehet-e váltani a hűségpont füzetben gyűjtött matricapontokra?
Ez egy jó kérdés :) Engem is érdekelne :))
Azt szeretném kérdezni, hogy az itt összegyűjtött pontokat be lehet-e váltani a hűségpont füzetben gyűjtött matricapontokra?