2024. november 10. - Réka, András, Leó napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Mukorom.hu kezelése fórum

Az oldal használatához kapcsolódó kérdések megosztásának színtere...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 1351 db

Mukorom.hu kezelése

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.09.09 - 06:36
Unger Zsófia

Sziasztok! Köszönöm a segítséget! Sikerült már feltöltenem képeket! Szép hétvégét kívánok!

2011.09.09 - 03:43
Administrator
Válasz Unger Zsófia - 2011. szeptember 7., szerda 06:20 üzenetére

Sziasztok! Tegnap regisztráltam ezen a szuper honlapon, és szeretném megtudni, hogy tudok bejutni a műkörmös keresőbe!

Kedves Zsófia! A műkörmös keresőbe jutás első feltételét teljesítetted, műkörmösként regisztráltál. a második feltétel az, hogy legalább egy műköröm képet feltölts. Ezt a baloldali menüsor alján, az adminisztráció menüpontban tudod elvégezni bejelentkezés után.

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2011.09.08 - 19:49
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó
Válasz Unger Zsófia - 2011. szeptember 8., csütörtök 19:01 üzenetére

Hogyan tudok képeket feltölteni? Vagy azt csak a műkörmös keresőben lévők tehetik meg? Köszönöm!

Szia, ha be vagy jelentkezve akkor a bal margóban lesz olyan a pontjaid alatt h képfeltöltés adminisztráció!

2011.09.08 - 19:01
Unger Zsófia

Hogyan tudok képeket feltölteni? Vagy azt csak a műkörmös keresőben lévők tehetik meg? Köszönöm!

2011.09.08 - 18:56
Unger Zsófia

Köszönöm a segítséget! Akkor maradok inkognitóban egyenlőre!

2011.09.08 - 12:21
Crystal Nails

Sziasztok! Tegnap regisztráltam ezen a szuper honlapon, és szeretném megtudni, hogy tudok bejutni a műkörmös keresőbe!

Szia! A műkörmös keresőbe nem kerül be mindenki, aki automatikusan regisztrál a honlapon, mint műkörmös. A Körömszalon programban részt vevő körmösök vannak itt a keresőben. Ez egy minőségbiztosítási rendszer is. Róluk tudjuk, hogy felkészültek, tartják a lépést az újításokkal, trendekkel. Őket nyugodt szívvel ajánljuk a körmös szakembert keresőknek.

Borsos Bianka - Válaszolok
2011.09.08 - 11:23
Borsos Bianka - törölt felhasználó

Én is nem rég regisztráltam be, és én sem vagyok megtalálható a műkörmös keresőben. Ez miért van? Pedig az adatlapomon ki van írva a címem.

2011.09.07 - 10:15
Szoboszlai Anita

SZIA! HA MŰKÖRMÖSKÉNT REGISZTRÁLTÁL AKKOR BENNE VAGY! :)

2011.09.07 - 06:20
Unger Zsófia

2011.09.06 - 16:29
Administrator

Szia Tündi! Sajnálom, hogy bosszankodtál. A számítógépeden lévő idő az nem biztos, hogy pontos. Azt Te magad tudod állítani....

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár