2024. november 23. - Kelemen, Klementina, Kolumbán napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Mukorom.hu kezelése fórum
Az oldal használatához kapcsolódó kérdések megosztásának színtere...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 1351 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Mukorom.hu kezelése
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
A licit 3 perccel hamarabb lezárult, mint ami időt mutatott a számítógép. Bosszantó.
nemrég vettem észre, hogy az általam adható csillagok száma eléggé lecsökkent! ez miért van?
Beáta, minden hónap elején kapsz 10 csillagot, amikkel gazdálkodhatsz. Ezek fixek, te tudod csökkenteni a számukat. Ha csak más nem tud belépni a te azonosítóddal... Nem adtad meg másnak?
nemrég vettem észre, hogy az általam adható csillagok száma eléggé lecsökkent! ez miért van?
Ma voltam a nyeremény tanfolyamon Halász Virágnál! Nagyon jó volt! Ajánlom mindenkinek! Még egyszer köszönöm!
Hozzá én is szívesen elmennék
Erika, a Körömtábor technikusi szintje felel meg 4-nek, a többi 1-1-nek. Itt elolvashatod a részleteket (a 10. oldlra kattints) http://www.crystalnails.hu/mukorom-kellekek
Azzal kezdtem, hogy azt elolvastam, de a Körmös diplomáról nem volt szó benne. Valószínűleg azért, mert 1-nek számít. Kár, pedig többet érne! :-(( Azért köszönöm a választ.
Szuper, köszönöm! :)) És egy tanfolyamnak számít vagy esetleg többnek?Mert a CN referencia szalonprogramba 6-nak kell lenni.
Erika, a Körömtábor technikusi szintje felel meg 4-nek, a többi 1-1-nek. Itt elolvashatod a részleteket (a 10. oldlra kattints) http://www.crystalnails.hu/mukorom-kellekek
Szuper, köszönöm! :)) És egy tanfolyamnak számít vagy esetleg többnek?Mert a CN referencia szalonprogramba 6-nak kell lenni.
Nem tudom hová kellene írnom a fórumban, de Fekete Zsuzsa körmös diplomáját miért nem veszitek számításba a Körömszalon programban? Bőven kitesz 3 tanfolyamot.
Kedves Erika! Zsuzsi Körmös Diplomája is figyelembe van véve. Az is beleszámít az elvégzett tanfolyamok számába.
Ma voltam a nyeremény tanfolyamon Halász Virágnál! Nagyon jó volt! Ajánlom mindenkinek! Még egyszer köszönöm!
Nagyon gratulálok! Biztosan sokat tanultál!