2024. november 22. - Cecília, Filemon napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Mukorom.hu kezelése fórum
Az oldal használatához kapcsolódó kérdések megosztásának színtere...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 1351 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Mukorom.hu kezelése
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Nem tudom hová kellene írnom a fórumban, de Fekete Zsuzsa körmös diplomáját miért nem veszitek számításba a Körömszalon programban? Bőven kitesz 3 tanfolyamot.
Kedves Erzsébet! Vendégként regisztráltál. A vendégeknek nincs adatlapjuk a mukorom.hu -n. Ha műkörmös vagy és szeretnéd feltölteni műköröm képeidet, akkor kérlek, hogy műkörmösként regisztrálj. Ekkor lesz lehetőség a látogatóid számára privát üzenet küldésére is.
Köszönöm!
Nem tudnak nekem privit küldeni:( hol a hiba?nincs adatlapom:(
Kedves Erzsébet! Vendégként regisztráltál. A vendégeknek nincs adatlapjuk a mukorom.hu -n. Ha műkörmös vagy és szeretnéd feltölteni műköröm képeidet, akkor kérlek, hogy műkörmösként regisztrálj. Ekkor lesz lehetőség a látogatóid számára privát üzenet küldésére is.
A képek sorrendjét megtudom változtatni valahogy?
Kedves Kriszti! A képek a feltöltés rendjében jelennek meg. Azt utólag már nem lehet változtatni.
Nem tudnak nekem privit küldeni:( hol a hiba?nincs adatlapom:(
A képek sorrendjét megtudom változtatni valahogy?
köszönöm a segitséget
Sziasztok körmöként hogyan tudok ide képet feltölteni???lehet csak én vagyok vak de nem jöttem rá,segitene valaki?köszönöm
Bal oldalt ha beléptél adminisztráció fül alatt az ötödik pont a képfeltöltés, adminisztráció.
Sziasztok körmöként hogyan tudok ide képet feltölteni???lehet csak én vagyok vak de nem jöttem rá,segitene valaki?köszönöm
Gratulálok! :)
Köszike;)