2024. november 22. - Cecília, Filemon napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Mukorom.hu kezelése fórum
Az oldal használatához kapcsolódó kérdések megosztásának színtere...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 1351 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
1.980 ,-Ft
255 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Mukorom.hu kezelése
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok!Megérkezett a nyereményem.Szuper!Örülök neki és nagyon köszönöm szépen!!!További sok sikert és szép napot mindenkinek!
Gratulálok! :)
Sziasztok!Megérkezett a nyereményem.Szuper!Örülök neki és nagyon köszönöm szépen!!!További sok sikert és szép napot mindenkinek!
Sajnos a LuxLashnak még nincs saját fóruma így ide írok :) A kérdésem az az lenne, hogy van e korhatár a tanfolyamon?!
Szia! Felnőttnek kell lennie, azaz betöltött 18. életév. Ennyi a feltétele.
Sajnos a LuxLashnak még nincs saját fóruma így ide írok :) A kérdésem az az lenne, hogy van e korhatár a tanfolyamon?!
Hogyan tudom felrakni a ste by step képeket ha már mindent feltöltöttem?
Edo, a step képeket és a szöveget neked kell feltöltened, azt, hogy aktív legyen az oldalon és látható legyen, mi hagyjuk jóvá neked. Tehát ennek lehet egy kis átfutási ideje, mivel nem automatikusan jelenik meg a feltöltött sbs az oldalon.
Köszönöm a válaszod.:)
Érdeklődni szeretnék hogy a licit által megnyert terméket vagy a hűségpontos termékeket hogyan kapom meg?Kapok e-mail ben értesítést?Mennyi a postaköltség ilyenkor? Köszönöm.Szép napot!
Szia! Ingyen szálítják és kapsz értesítést is mail-ben
a rendszer jóváhagyása után kerül fel :)
:) Köszi! Utána elolvastam :) Már fenn van :)
Érdeklődni szeretnék hogy a licit által megnyert terméket vagy a hűségpontos termékeket hogyan kapom meg?Kapok e-mail ben értesítést?Mennyi a postaköltség ilyenkor? Köszönöm.Szép napot!
Hogyan tudom felrakni a ste by step képeket ha már mindent feltöltöttem?
a rendszer jóváhagyása után kerül fel :)