2024. november 22. - Cecília, Filemon napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Mukorom.hu kezelése fórum
Az oldal használatához kapcsolódó kérdések megosztásának színtere...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 1351 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
2.980 ,-Ft
11.950 ,-Ft
48.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Mukorom.hu kezelése
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Hogyan tudom felrakni a ste by step képeket ha már mindent feltöltöttem?
Izabella, a súgóban a többi információ mellett megtalálod pontosan kirészletezve,azt is, miért kaphatsz pontot. Képekkel kapcsolatban: "Képfeltöltés (havi első 5 kép jutalmazása): 3 pont/kép"
oké, köszönöm :)
valaki mondja meg nekem,h a feltötött képek után nem jár pont????? napok óta figyelem és semmi. előre is köszönöm
Izabella, a súgóban a többi információ mellett megtalálod pontosan kirészletezve,azt is, miért kaphatsz pontot. Képekkel kapcsolatban: "Képfeltöltés (havi első 5 kép jutalmazása): 3 pont/kép"
valaki mondja meg nekem,h a feltötött képek után nem jár pont????? napok óta figyelem és semmi. előre is köszönöm
Kriszta! Az újonnan feltöltött képeid felkerülnek. A Facebook adatkapcsolat engedélyezése előttiek nem kerültek fel visszamenőleg automatikusan. Ezeket most utólag fel tudod tenni az Adminisztráció/Képfeltöltés menüpontban bejelentkezés után.
köszönömköszönöm
sziasztok! nem jelenik meg minden képem a facebook-on az 59-ből csak 19. miért van ez? köszi
Kriszta! Az újonnan feltöltött képeid felkerülnek. A Facebook adatkapcsolat engedélyezése előttiek nem kerültek fel visszamenőleg automatikusan. Ezeket most utólag fel tudod tenni az Adminisztráció/Képfeltöltés menüpontban bejelentkezés után.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, rendelnék a hűségpontos termékekből, de a nem engedi a rendszer, valamit nem jól csinálhatok?... bár elég egyértelmű a működés. Köszi Móni
Szia Mónika! Most már engedi. Köszi a jelzést.
sziasztok! nem jelenik meg minden képem a facebook-on az 59-ből csak 19. miért van ez? köszi
SZIASZTOK! NAGYON ÖRÜLÖK A NYEREMÉNYEMNEK,KÖSZÖNÖM! NINCS NAP HOGY NE KUKKANTANÉK BE ERRE A SZUPER OLDALRA! :) A BALCSIN SE HAGYOM KI! :))) NAGYON SZERETEM A CRYSTAL NAILS TERMÉKEKET SZINTE CSAK EZT HASZNÁLOM!AJÁNLOM MINDENKINEK! SZÉP NYARAT ÉS JÓ MUNKÁT MINDENKINEK!
Kedves Anita! Köszönjük a hozzászólás! Örülünk, hogy tetszik az oldal. További szép nyarat és fórumozást kívánunk neked :)
SZIASZTOK! NAGYON ÖRÜLÖK A NYEREMÉNYEMNEK,KÖSZÖNÖM! NINCS NAP HOGY NE KUKKANTANÉK BE ERRE A SZUPER OLDALRA! :) A BALCSIN SE HAGYOM KI! :))) NAGYON SZERETEM A CRYSTAL NAILS TERMÉKEKET SZINTE CSAK EZT HASZNÁLOM!AJÁNLOM MINDENKINEK! SZÉP NYARAT ÉS JÓ MUNKÁT MINDENKINEK!