2024. november 10. - Réka, András, Leó napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Mukorom.hu kezelése fórum
Az oldal használatához kapcsolódó kérdések megosztásának színtere...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 1351 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
14.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Mukorom.hu kezelése
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, rendelnék a hűségpontos termékekből, de a nem engedi a rendszer, valamit nem jól csinálhatok?... bár elég egyértelmű a működés. Köszi Móni
Sziasztok!!Nagyon örülök hogy játékotokon sikerült egy nyerő licitet tennem és Köszönöm a Müköröm.hu csapatának.További szép napot és sikeres licitálást kivánok mindenkinek!!!!!
Erika, köszönjük szépen és gratulálunk neked még egyszer! Használd sok sikerrel és örömmel. :)
Sziasztok!!Nagyon örülök hogy játékotokon sikerült egy nyerő licitet tennem és Köszönöm a Müköröm.hu csapatának.További szép napot és sikeres licitálást kivánok mindenkinek!!!!!
Szia Jessica! Pedig működik a rendszer. Az elkövetkező napokban figyelem majd a pontjaid alakulását. Köszönöm a jelzést!
Rendben! Köszönöm :)
Én sem kapok pontokat egy ideje a belépésem után!
Szia Jessica! Pedig működik a rendszer. Az elkövetkező napokban figyelem majd a pontjaid alakulását. Köszönöm a jelzést!
Már 5.:)
Szia Szilvi! Persze, jó. Nem kell, hogy már megvalósult képzés legyen, elég hogy jelentkeztél. Amire érdemes figyelned az anyaghasználat. Örömmel vettük a jelentkezésedet.
Én sem kapok pontokat egy ideje a belépésem után!
Köszönöm szépen. Ha még csak 4 továbbképzésem van, de a következő 2-re be vagyok iratkozva, akkor is hívhatom a futárt vagy előbb fejezzem be a továbbképzést?
Már 5.:)
Szilvia, ha beregisztráltál itt az oldalon, hívd fel a te területeden lévő körömfutárt, hogy menjen ki hozzád. Ő bírálja el, hogy megfelelsz-e a feltételeknek, illetve tőle kapod majd a pontokat és a posztert is.
Köszönöm szépen. Ha még csak 4 továbbképzésem van, de a következő 2-re be vagyok iratkozva, akkor is hívhatom a futárt vagy előbb fejezzem be a továbbképzést?
Ha Elite Referencia szalon programba beregisztráltam, akkor mi a további teendő? Poszterrel, pontokkal..stb. kapcsolatban?
Szilvia, ha beregisztráltál itt az oldalon, hívd fel a te területeden lévő körömfutárt, hogy menjen ki hozzád. Ő bírálja el, hogy megfelelsz-e a feltételeknek, illetve tőle kapod majd a pontokat és a posztert is.