2024. november 22. - Cecília, Filemon napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Mukorom.hu kezelése fórum
Az oldal használatához kapcsolódó kérdések megosztásának színtere...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 1351 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
48.800 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Mukorom.hu kezelése
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Ha Elite Referencia szalon programba beregisztráltam, akkor mi a további teendő? Poszterrel, pontokkal..stb. kapcsolatban?
már napok óta nem kapok pontot a belépéseim után :(
Kedves Andrea! Leellenőriztem, működik a programnak ez a része. A többit priviben.
már napok óta nem kapok pontot a belépéseim után :(
Szeretném kérdezni, hogy mi az oka annak, hogy a feltöltött képekre már régóta nem kapok pontokat? Köszönöm előre is.
Szia! Minden hónapban csak az első 5 feltöltött képet pontozza a rendszer.
Szeretném kérdezni, hogy mi az oka annak, hogy a feltöltött képekre már régóta nem kapok pontokat? Köszönöm előre is.
A területi képviselőről : írtam emait, hívtam telón de nem vette fel, nem is csörgött vissza... Feladtam, ennek fél éve. Azóta is neten rendelek, vagy utazom városra a boltba...
Én írtam emailt, azért nem reagált mert a körömtáborban van, viszont a telefont ugyan csak felvette. Nekem nincs problémám vele.
A területi képviselőről : írtam emait, hívtam telón de nem vette fel, nem is csörgött vissza... Feladtam, ennek fél éve. Azóta is neten rendelek, vagy utazom városra a boltba...
Sziasztok, szeretném tanfolyamra beváltani a pontjaimat. Licitálni lehetne velük, 300 lesz hamarosan, de nem szeretnék éjfélkor a gép előtt pötyögni.....akkor másnap nyűgi leszek, és nem szép körmikéket csinálok !!!!
Szia! Itt: http://www.koromfutar.hu/koromfutarok.html megtalálod a területi képviselők elérhetőségét. Hívd őket bátran.
köszönöm :)
Sziasztok! Tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudnék kapcsolatot felvenni területi képviselővel? Előre is köszönöm
Szia! Itt: http://www.koromfutar.hu/koromfutarok.html megtalálod a területi képviselők elérhetőségét. Hívd őket bátran.