2024. november 22. - Cecília, Filemon napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Mukorom.hu kezelése fórum
Az oldal használatához kapcsolódó kérdések megosztásának színtere...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 1351 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.950 ,-Ft
48.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Mukorom.hu kezelése
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Köszönöm szépen! :)
Sziasztok! Az új képeimet az oldal elmentette, de facebookra nem töltődött fel. Visszanéztem és pedig kijelöltem a funkciót. Csak nálam van gond?
Szia Jessica! A Facebook elég nagy változtatást csinált a háttérben a múlt héten. Sok mindent utána kellett állítani. Megnézi ezt is a programozó.
Sziasztok! Az új képeimet az oldal elmentette, de facebookra nem töltődött fel. Visszanéztem és pedig kijelöltem a funkciót. Csak nálam van gond?
Kedves Renáta! Az alábbiak szerint tudod a step by stepet feltölteni: Lépések: Bejelentkezés StepByStep feltöltés menüpontra kattintás Új StepByStep felvitele Cím, bevezető megadás, mentés képek cím módosítása törlés Képek szövegre kattintás Kép tallózása, kép leírása, Feltöltés Ha feltöltötted a képeket mi tudjuk aktiválni a step by stepet, hogy aktív legyen.
Köszönöm!
Ha a saját mappámba töltök, azt megcsinálja, de ott nem tudom a stepes albumot kiválasztani. ... ???
Kedves Renáta! Az alábbiak szerint tudod a step by stepet feltölteni: Lépések: Bejelentkezés StepByStep feltöltés menüpontra kattintás Új StepByStep felvitele Cím, bevezető megadás, mentés képek cím módosítása törlés Képek szövegre kattintás Kép tallózása, kép leírása, Feltöltés Ha feltöltötted a képeket mi tudjuk aktiválni a step by stepet, hogy aktív legyen.
Szia! A képeket se tölti fel?
Ha a saját mappámba töltök, azt megcsinálja, de ott nem tudom a stepes albumot kiválasztani. ... ???
Sziasztok! Nem tudok Step by step képet feltölteni, pedig be vagyok jelentkezve. Csak nálam van gond?
Szia! A képeket se tölti fel?
Sziasztok! Nem tudok Step by step képet feltölteni, pedig be vagyok jelentkezve. Csak nálam van gond?
Szia Niki! Az egy régi fajta 1-10 közötti értékelési lehetőség pontszámai. Az ideiglenesen megszűnt, mert bonyolult volt tőle a rendszer, és nem akartuk megzavarni a Nailbook játékban résztvevőket. Visszahozzuk nem olyan sokára.
Most már értem, köszönöm a választ!!
Nem, én arra gondolok, hogy pl. a képfeltöltés, adminisztráció menüben a képeim mellett vannak számok, amik az értékelés oszlopban vannak, pl. 10, 7.5, ilyenek. Erre gondoltam, hogy ezeket hol lehet adni?
Szia Niki! Az egy régi fajta 1-10 közötti értékelési lehetőség pontszámai. Az ideiglenesen megszűnt, mert bonyolult volt tőle a rendszer, és nem akartuk megzavarni a Nailbook játékban résztvevőket. Visszahozzuk nem olyan sokára.