2024. november 22. - Cecília, Filemon napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Mukorom.hu kezelése fórum
Az oldal használatához kapcsolódó kérdések megosztásának színtere...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 1351 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
970 ,-Ft
2.980 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Mukorom.hu kezelése
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Nikolett, az alábbi linken megtalálod a rendszer működésével és a pontok adásával kapcsolatos leírást. Kérlek olvasd el, s utána ha kérdésed van, szívesen válaszolok. http://www.mukorom.hu/sugo
Nikolett, ha adsz valakinek csillagot, azzal fejezed ki, hogy tetszik a kép. Vagy nem erre gondolsz?
Nem, én arra gondolok, hogy pl. a képfeltöltés, adminisztráció menüben a képeim mellett vannak számok, amik az értékelés oszlopban vannak, pl. 10, 7.5, ilyenek. Erre gondoltam, hogy ezeket hol lehet adni?
Hogyan lehet a képeket értékelni? Mert ha rákattintok a kép nevére, akkor csak a csillagot adja be. Vagy azt nem ott kell?
Nikolett, ha adsz valakinek csillagot, azzal fejezed ki, hogy tetszik a kép. Vagy nem erre gondolsz?
Hogyan lehet a képeket értékelni? Mert ha rákattintok a kép nevére, akkor csak a csillagot adja be. Vagy azt nem ott kell?
Kedves Beáta! Az alábbi linken, a súgóban részletes leírást találsz (többek közt) a pontokról is.
Szia! A hűségpontokat a rendelt termékeiddel együtt kipostázzuk. Természetesen amennyi pont jár a rendelés összege után.
Az oldal pontjaira gondoltam! Mert úgy emlékszem, hogy a rendelések után itt is kapok pontokat! Mármint az egyenlegemhez
A tavalyi pontgyűjtű füzetbe beragasztott pontjaid továbbra is érvényesek, felhasználhatod őket. Pontgyűjtő füzetből van új, amiben új termékek is találhatóak. Tehát az új pontgyűjtő füzetben található termékek és pontértékük van érvényben.
Most megnyugodtam, köszönöm a választ!
A tavalyi pontgyűjtő füzet érvényes idén is?
A tavalyi pontgyűjtű füzetbe beragasztott pontjaid továbbra is érvényesek, felhasználhatod őket. Pontgyűjtő füzetből van új, amiben új termékek is találhatóak. Tehát az új pontgyűjtő füzetben található termékek és pontértékük van érvényben.
A tavalyi pontgyűjtő füzet érvényes idén is?
Szia! A hűségpontokat a rendelt termékeiddel együtt kipostázzuk. Természetesen amennyi pont jár a rendelés összege után.