2024. november 22. - Cecília, Filemon napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Mukorom.hu kezelése fórum
Az oldal használatához kapcsolódó kérdések megosztásának színtere...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 1351 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
48.800 ,-Ft
52.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Mukorom.hu kezelése
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! A kérdésem nem az oldallal kapcsolatos,de talán itt kapok rá a leghamarabb választ! 1.,Szeretnék olyan #0-ás díszítő ecsetet,ami az új katalógus 87.oldalán van.(Új design)Ez már létezik(mert én mindenütt csak a régit láttam)? 2.,az óriás stiletto tip,ami a 100.oldalon van,az már kapható-e,illetve a 10 darab egy méret?
SZUPER MÁR ÉN IS ALIG VÁROM AZ ÚJ LICITET! NAGYON JÓ HOGY KÉPZÉSEKRE IS LEHET IDŐNKÉNT LICITÁLNI! :) AZ ALMÁSI HENI 1 NAPOS KÉPZÉSE NAGYON SZUPI VOLT! KÖSZÖNÖM SZÉPEN ÉS TERMÉSZETESEN HENINEK IS! :)
Niki! A saját munkádat bármikor nyugodtan feltöltheted.
Rendben, köszönöm!
köszönöm Admin és Rita :))
Ma ( majus 3 ) felkerült a facebook nailbook versenyre az egyik munkám :))) Akkor most juni 7 éjfélig szavazható vagy május 7 éjfélig?
Igen, június 7. éjfélig. Köszönöm Rita!
Ma ( majus 3 ) felkerült a facebook nailbook versenyre az egyik munkám :))) Akkor most juni 7 éjfélig szavazható vagy május 7 éjfélig?
1 hónapig szavazhatnak rá :) így június 7-ig szavazhatnak rá :))
szuper :) köszönöm :))
Sziasztok! Ha egy vendégem képet hoz milyen körmöt szeretne, és az elkészült köröm képét feltöltöm ide az lopásnak számít? Többnyire hasonlít az elkészült köröm a hozott képen lévőre.
Niki! A saját munkádat bármikor nyugodtan feltöltheted.
Nem lesz új licit? Mostanában mintha nem lenne frissítve az oldal :(
Szia Andrea! Most indul be igazán :) Az új licit két napon belül fent lesz.