2024. november 22. - Cecília, Filemon napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Mukorom.hu kezelése fórum
Az oldal használatához kapcsolódó kérdések megosztásának színtere...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 1351 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.950 ,-Ft
14.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Mukorom.hu kezelése
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Ha egy vendégem képet hoz milyen körmöt szeretne, és az elkészült köröm képét feltöltöm ide az lopásnak számít? Többnyire hasonlít az elkészült köröm a hozott képen lévőre.
Nem lesz új licit? Mostanában mintha nem lenne frissítve az oldal :(
Szia Nikolett! A regisztrációnál nem szakmabeliként regisztráltál, hanem felhasználóként. Kérlek, hogy töröld a mostani fiókod és regisztrálj be műkörmösként (a legördülő menüből ezt válaszd ki)
Szia! Sikerült, nagyon köszönöm:-)
Szia Renáta! Sikerült az óta a Facebook összekapcsolás? Van amikor lassú a Facebook. Ha nem megy, írj nekem légyszi és beállítom kézzel. info@mukorom.hu
Köszönöm, írtam emailt!
Szia! Valamit elronthattam a regisztráció során, mert nekem nem jeleníti meg ezt a lehetőséget:( Nem tudod véletlen hol lehet ezen javítani? Már kerestem, de sajnos ezt sem találtam:(
Szia Nikolett! A regisztrációnál nem szakmabeliként regisztráltál, hanem felhasználóként. Kérlek, hogy töröld a mostani fiókod és regisztrálj be műkörmösként (a legördülő menüből ezt válaszd ki)
Sziasztok! Szeretném engedélyezni a facebook-os elérhetőséget, de hiába dobja ki új oldalban a facebook-ot, nem lép tovább, csak folyamatosan tölt. Napok óta próbálkozom és ugyanazt csinálja. Mit tudok tenni???
Szia Renáta! Sikerült az óta a Facebook összekapcsolás? Van amikor lassú a Facebook. Ha nem megy, írj nekem légyszi és beállítom kézzel. info@mukorom.hu
Szia! Valamit elronthattam a regisztráció során, mert nekem nem jeleníti meg ezt a lehetőséget:( Nem tudod véletlen hol lehet ezen javítani? Már kerestem, de sajnos ezt sem találtam:(
ha nem vagy bejelentkezve, akkor nem látod :) jobb oldalt fenn jelentkezz be, szerintem ez lehet a hiba :))
Szia! Baloldalt látod, hogy "Műkörömről mindenkinek", "Műköröm minták" és lent lesz, hogy "Adminisztráció" azon belül Képfeltöltés, adminisztráció :)
Sziasztok! Szeretném engedélyezni a facebook-os elérhetőséget, de hiába dobja ki új oldalban a facebook-ot, nem lép tovább, csak folyamatosan tölt. Napok óta próbálkozom és ugyanazt csinálja. Mit tudok tenni???
Szia! Nagyon köszönöm:)