2024. november 21. - Olivér napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Mukorom.hu kezelése fórum
Az oldal használatához kapcsolódó kérdések megosztásának színtere...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 1351 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
150 ,-Ft
11.950 ,-Ft
5.300 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Mukorom.hu kezelése
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia Barbara! Nekem ír a program a StepByStep feltöltésről és én engedélyezem a megjelenítést. Már megtörtént az imént, látható a munkád. Köszönjük a feltöltést.
Köszönöm szépen!
Szia Barbara! Nekem ír a program a StepByStep feltöltésről és én engedélyezem a megjelenítést. Már megtörtént az imént, látható a munkád. Köszönjük a feltöltést.
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Ha feltöltöttem a steb by step képeket, utána mi a teendő? Mert fogalmam sincs, nem is jelenítette meg, illetve pontot sem kaptam érte.
Sziasztok! Tervezem, hogy elmegyek egy új tanfolyamra (Tartós porcelán építés és könnyed tavaszi díszítés), de sajnos még nem írták ki mit is kell pontosan vinni. Valaki tudja esetleg?
Jessica! Holnap megkérem a tanulmányisokat, hogy pontosítsák a honlapon.
szia! ha jól emlékszem a képfeltöltésnél tudod a kis pipát kiszedni mielőtt feltöltenéd a mukorom.hu-ra a képeidet, így nem jelenik meg a facebook-on!
Igen, így van. Akkor nem tölti fel a Facebookra.
Ciasztok! Én azt szeretném kérdezni,hogy a feacebook alkalmazás le lehet calahogy tiltani? Köszi Judit
szia! ha jól emlékszem a képfeltöltésnél tudod a kis pipát kiszedni mielőtt feltöltenéd a mukorom.hu-ra a képeidet, így nem jelenik meg a facebook-on!
Sziasztok! Tervezem, hogy elmegyek egy új tanfolyamra (Tartós porcelán építés és könnyed tavaszi díszítés), de sajnos még nem írták ki mit is kell pontosan vinni. Valaki tudja esetleg?
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, miért nem kapok már néhány napja pontkat képfeltöltésért? eddig kaptam...
A súgóban el tudod olvasni az erre vonatkozó adatokat. Egyébként a havi első 5 képet jutalmazzák darabonként 3 ponttal. A továbbiakért már nem kapsz pontot.
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, miért nem kapok már néhány napja pontkat képfeltöltésért? eddig kaptam...
Ciasztok! Én azt szeretném kérdezni,hogy a feacebook alkalmazás le lehet calahogy tiltani? Köszi Judit