2024. november 21. - Olivér napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Mukorom.hu kezelése fórum
Az oldal használatához kapcsolódó kérdések megosztásának színtere...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 1351 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
1.950 ,-Ft
255 ,-Ft
52.900 ,-Ft
Mukorom.hu kezelése
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! A hűségfüzet elérhető valahol online?Nekem régi füzetem van,de kíváncsi lennék,hogy milyen termékekkel bővült?
Kedves Éva! A hűségfüzet online nem elérhető jelenleg, feltételezem a bővített levásárolható termékek listájára kíváncsi. Üzletünkben, területi képviselőinknél és viszonteladóinknál is talál ilyen hűségfüzetet.
Sziasztok! A hűségfüzet elérhető valahol online?Nekem régi füzetem van,de kíváncsi lennék,hogy milyen termékekkel bővült?
Köszönöm a válaszokat! Nehezen, de megoldottam. Balogh Veronika
Szia Veronika! A küldő ki kellett, hogy töltse az adatait, amikor elküldte Neked az üzenetet. Kérlek, hogy továbbítsd az emailt az info@mukorom.hu emailra. Köszönöm!
Sziasztok! Emil címemre kaptam egy üzenetet a műköröm.hu-ról egy leendő vendég kérdéseivel. Sajnos sehogysem jövök rá hogyan tudnék neki válaszolni! Se emilen, se a müköröm.hu oldalon nem találom a lehetőséget. Köszönöm a segítséget! Veronika
Szia! Ha egyszerűen a beérkezett e-mail-re válaszüzenet küldesz szerintem akkor az célba ér! Nekem ez működött. Edit
Sziasztok! Emil címemre kaptam egy üzenetet a műköröm.hu-ról egy leendő vendég kérdéseivel. Sajnos sehogysem jövök rá hogyan tudnék neki válaszolni! Se emilen, se a müköröm.hu oldalon nem találom a lehetőséget. Köszönöm a segítséget! Veronika
Szia Barbara! A régen összegyűjtött pontok továbbra is érvényesek. Most bővült a hűségpontokért kapható termékek köre, illetve az oktatások esetében kedvezőbb feltételekkel válthatod be a már összegyűjtött pontokat.
Köszönöm szépen a gyors választ!
Szia Barbara! A régen összegyűjtött pontok továbbra is érvényesek. Most bővült a hűségpontokért kapható termékek köre, illetve az oktatások esetében kedvezőbb feltételekkel válthatod be a már összegyűjtött pontokat.
Sziasztok! Ma néztem át a nagykatalógust és láttam, hogy van új kuponfüzet. Ezek szerint a régi már nem is érvényes, vagy gyűjthetőek abban továbbra is a pontok? A válaszokat előre is köszönöm!
http://www.crystalnails.hu/region/hungarian/index.php Itt megtalálod :)
Köszönöm!Már meglestem!