2024. november 21. - Olivér napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Mukorom.hu kezelése fórum
Az oldal használatához kapcsolódó kérdések megosztásának színtere...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 1351 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
970 ,-Ft
2.980 ,-Ft
48.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Mukorom.hu kezelése
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! Wow.De jó!:) Köszönöm a választ!És ha licitálok és valaki többet ajánl én tudom még utánna emelni a tétet?!(gondolom a futárt azt kikell fizetni)?
Szia! Ha van még idő a licit lejártáig,akkor tudod emelni a tétet. A területi képviselőnek nem kell fizetni a kiszállításért.
Szia! Wow.De jó!:) Köszönöm a választ!És ha licitálok és valaki többet ajánl én tudom még utánna emelni a tétet?!(gondolom a futárt azt kikell fizetni)?
Sziasztok! Viszonylag új vagyok itt! A licitálással kapcsolatban lenne kérdésem.Elolvastam de nem vagyok biztos a dolgokban. Most ha licitálok valamire és mondjuk más nem ajánl fel több pontot akkor azt a terméket én megnyertem és megkapom csupán a pontokért vagy fizetni kell valamennyit? Hogy van ez?? Van valakinek már tapasztalata?Köszönöm.Szép napot mindenkinek!
Szia! Szóval ha licitálsz valamire és nem ajánl más több pontot,akkor tied a termék,s nem kell semmit se fizetned. Én már nyertem itt egy Uv lámpát,s Tiborunk hozta is egy héten belül.(Ő a Crystal területi képviselője nálunk.)
Sziasztok! Viszonylag új vagyok itt! A licitálással kapcsolatban lenne kérdésem.Elolvastam de nem vagyok biztos a dolgokban. Most ha licitálok valamire és mondjuk más nem ajánl fel több pontot akkor azt a terméket én megnyertem és megkapom csupán a pontokért vagy fizetni kell valamennyit? Hogy van ez?? Van valakinek már tapasztalata?Köszönöm.Szép napot mindenkinek!
Szia! Támogatom az ötleted.Én beraknék egy-két zselé vagy porci készletet is... :) Én azt se bánnám,ha egy évig kellene rá gyűjtögetni...
Hát ezek valóban nagyon jó ötletek lennének :)) A tanfolyamos és a zselé készletes is :))
Én meg jót aludtam, de reggel bántott hogy nem keltem fel, de aznap annyian voltak... kidőltem.Kértem a Cristalt hogy a pontbeváltható termékek közé vegye be a tanfolyamokat. Hátha...
Szia! Támogatom az ötleted.Én beraknék egy-két zselé vagy porci készletet is... :) Én azt se bánnám,ha egy évig kellene rá gyűjtögetni...
Én meg jót aludtam, de reggel bántott hogy nem keltem fel, de aznap annyian voltak... kidőltem.Kértem a Cristalt hogy a pontbeváltható termékek közé vegye be a tanfolyamokat. Hátha...
csajok, ki kellt már fel éjfélre licitálni????
Én beálítottam a telóm :)
Én nem feküdtem le:)