2024. november 23. - Kelemen, Klementina, Kolumbán napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Mukorom.hu kezelése fórum
Az oldal használatához kapcsolódó kérdések megosztásának színtere...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 1351 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
11.950 ,-Ft
48.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Mukorom.hu kezelése
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Köszönöm!!!
Erika! Ott van az első kép alatt is a jó szöveg. Azt akkor látod, ha belépsz a StepByStep oldalra a kép címére kattintva. Kint "Csak" egy gyors megnéző van, ami az első képre a kép címét adja.
Sziasztok lenne megint egy kérdésem feltöltöttem egy step by step munkát viszont az első képnél nem az a szöveg szerepel amit aláirtam(elökészitem a körmöt stb)hanem a cim ezt lehet korigálni????Elöre is köszönöm
Szia! Ha belépsz akkor bal oldalt a saját kezelőfelületeden ott van hogy step by step feltöltés, rákattintasz, akkor megjelennek azok amiket feltöltöttél és mellette ott szerepel a cím módosítása.
Sziasztok lenne megint egy kérdésem feltöltöttem egy step by step munkát viszont az első képnél nem az a szöveg szerepel amit aláirtam(elökészitem a körmöt stb)hanem a cim ezt lehet korigálni????Elöre is köszönöm
Valóban jól el van dugva a Súgó, én pl a licit szövegében szoktam rámenni :)
jól el van dugva a Súgó :) Megszokásból a lap tétjén kerestem, de nem találtam így azt hittem nincs is...
Szia Erika! Fórum hozzászólást egyelőre rajtam keresztül tudsz törölni (info@mukorom.hu). Nemsokára a felhasználók is tudják majd. A képek pontozása április végén kerül csak vissza.
Még egy kérdés mikor kerül vissza az a lehetőség hogy a képeket lehessen értékelni nem csak csillaggal jutalmazni????
Kérdésem lenne ha elrontok valamit de már közzétettem a forumon hogyan lehet törölni??????
Sziasztok! Nagyon örülök az új menüpontnak (Kedvenceim),szerintem nagyon hasznos!Köszönöm,köszönjük!