2024. november 21. - Olivér napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Mukorom.hu kezelése fórum
Az oldal használatához kapcsolódó kérdések megosztásának színtere...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 1351 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.980 ,-Ft
150 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Mukorom.hu kezelése
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Bár aktívan nézegetem az oldalt, és 2 helyen dolgozom évek óta, az én tapasztalatom szerint a vendégek hozzák egymást, kevesen jönnek az oldalra, sajnos.REKLÁMNAK is jó, de kezdőknek kevés.
Megtaláltam de sajnos csak olyan menü pont van, hogy személyes adatok és fiókom törlése. :(
Szia Petra! Igaza van Évának, vendégként regisztráltál. Kérlek, hogy töröld ezt a fiókot, és hozz létre egy újat, műkörmösként. Éva, köszönöm :)
Megtaláltam de sajnos csak olyan menü pont van, hogy személyes adatok és fiókom törlése. :(
Szia! Nem lehet,hogy véletlenül vendégként regisztráltál?(Két lehetőség van az elején:körmösként és vendégként)
Köszönöm szépen a segítséget Éva!
sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy nem találom sajnos hol tudom feltölteni a körmökről készített képeimet. Tudna nekem valaki segíteni ebben? Köszönöm szépen!
Szia!Ha bejelentkezel,akkor bal oldalt van egy olyan menüpont,hogy adminisztráció,azon belül a képfeltöltés,adminisztráció pontra kell kattintani!Remélem,tudtam segíteni!
sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy nem találom sajnos hol tudom feltölteni a körmökről készített képeimet. Tudna nekem valaki segíteni ebben? Köszönöm szépen!
SZIASZTOK! CSATLAKOZOM AZ ELŐTTEM SZÓLÓKHOZ,NEKEM IS JOBBAN TETSZIK AZ ÚJ OLDAL,ÉS A HŰSÉGPONTOS RENDSZER!A MŰKÖRMÖS KERESŐRŐL NEKEM IS JÓ TAPASZTALATAIM VANNAK! KÖSZÖNÖM
Szia Rita!:) Nekem is nagyon tetszik az oldal, szerintem a vendégek is könnyen rám tudnak találni ha beírják google-be, hogy műköröm 8. kerület. Nagy segítség ez főleg a kezdőknek!
Sziasztok! :) A véleményemet szeretném leírni röviden a mukorom.hu-ról. Nagyon tetszik a megújult forma, sok érdekességet olvasok. Tetszik a hűségpontos rendszer szerintem eléggé motiváló, hogy aktívan működjünk az oldalon :) Egyszóval nagyon klassz az oldal :)